reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Nic nie pisała, mam nadzieję, że jest dobrzeDziewczyny nie było mnie tu chwilkę czy nasza Gosia się odezwała co tam w szpitalu ? Bo albo gdzieś przeoczylam, albo się nie odezwała?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
martaaa515
I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]Matko dziewczyny, dziękuję!!! Ja już byłam świecie przekonana, że ze mną jest coś nie tak
Z drugiej strony to jest straszne, że my za przeproszeniem boimy się wysrać a niektóre kobiety palą, piją, biją się po brzuchach a ciąża przebiega bezproblemowo.
Onaszczesliwa2018
I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]
Z drugiej strony to jest straszne, że my za przeproszeniem boimy się wysrać a niektóre kobiety palą, piją, biją się po brzuchach a ciąża przebiega bezproblemowo.
Żebyś wiedziała człowiek ze sobą jak z jajkiem się obchodzi żeby czasem naszym kruszynka nic sie nie stało, a inne imprezki narkotyki co noc inny facet zero badan witamin kontroli i rodza zdrowe dzieci pamiętam po stracie nieumialam tego zrozumieć dlaczego przecież tak bardzo się starałam żeby było wszystko w porządku a tu taki cios
A ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciąży w czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
Taak... u mnie też słabiutko z sexem. Może coś się zmieni w drugim trymestrze? Nagle nas uderzy fala libido
...i to tatusiowie będą uciekać od brzuchatych napastników Moja wyobraźnia już to wizualizuje
A u mnie ochota jest wiec kiedy tylko mamy czas... fru na przytulanki
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
O! czyli któraś ma normalnie! Twój mężczyzna powinien być szczęśliwy podwójnie, widać że jest jednym z niewielu
Strasznie się denerwuję tą dzisiejszą wizytą. Chyba dlatego, że to w szpitalu, wiec jakoś tak mniej przyjemnie, nowy lekarz, nie wiem czego się spodziewać. Poza tym ostatnio położna mi powiedziała, że jeden maluszek mniejszy i to nie dobrze, więc się boję usłyszeć złe wiadomości...
Mam nadzieję że młodszy dzieciaczek goni starszego i wizyta Cię uspokoi <3
Dziewczyny u mnie libido napoziomie 0! Zawsze miałam temperament, ale od jakieś tygodnia wgl nie mam ochoty i mi sie odechciewa na samą myśl Mam bardzo wstydliwy problem i pewnie okaże się ze tylko ja tak mocno świruję z dzieckiem ale słuchajcie bo to hit! Mam zaparcia i wypróżniam się raz na 2 dni. No i jak czasami już tam sobie siedze to się boję, że jak za mocno będę chciala sie wypróżnić to dziecko albo sie oderwie albo wypadnie Wiem jestem głupia i totalnie ześwirowałam
Mamy dziwne sny w ciąży, to co się dziwić że mamy też dziwne pomysły Kobiety mają chyba za dużą wyobraźnię i potem przez to się męczą Panowie połowy sytuacji nie byliby w stanie przewidzieć.
My też przez te moje plamienia mamy raczej się niekochac także trzymamy się zresztą wasze libido 0 a moje to chyba -100 nawet mnie wkurza jak w telewizji leca jakieś scenki erotyczne hahaha nie wiem co to że mną sie porobiło
ahahahahah to już grubo Sama nie chcesz i innym żałujesz...!
I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]
Niestety prawda... nie zrozumiem nigdy jak to działa...
Onaszczesliwa2018
A ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciąży w czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
No właśnie widzisz jak to organizm sam wie co dla niego najlepsze
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Plamisz? Duży krwiak? Mój miał po ostatnim krwawieniu 16mm na 14mmA ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciąży w czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
martaaa515
Dobrze, że już w domku [emoji4] no dokładnie, przy krwiaczku lepiej uważać z przytulankami [emoji4]A ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciąży w czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
reklama
Plamić nie plamiłam ale miałam mocny ból brzucha przez pół godziny i dlatego trafiłam do szpitala. Tam okazało się że krwiak. Lekarz pokazywał mi na szybko na usg ale był dosyć spory i lekarz powiedział że może zagrażać. Na obchodzie zapytałam się lekarza o wielkość to stwierdził że co to zmieni i se poszedł dalej więc się nie dowiedziałam a po wypis mam się zgłosić dopiero w środę. Lekarze w szpitalu w moim mieście to porażka i nie chce tu rodzić. W środę idę do mojego lekarza, mam nadzieję że się zmniejszy albo przynajmniej nie urośnie
Podziel się: