reklama
Marzycielka
Fanka BB :)
Ja nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.Hej dziewczyny, chodzicie już w spodniach ciążowych? Powiem szczerze, że wszystkie moje spodnie zaczęły mnie lekko uciskać i brzuch od tego mnie trochę boli, zamawiałyście może takie spodnie przez internet? Co myślicie o tych: Link do: LEGGINSY CIĄŻOWE DŁUGIE GETRY Z PANELEM LEGINSY XL
To tylko moja tesciowa sie chwalila, ze do porodu szla w zwyklych ciuchach [emoji12] Tylko dla mnie to nie ma sie czym chwalic, bo ciazowe brzuszki sa cudne i pokazuja to co maja pokazac
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Moja tesciowa tez mowila ze chodzila w swoich spodniach...z tym ze suwaka nie zapinala i guzika bo sie nie miescila....wiazala na gumke... Dla mnie to glupota no ale kiedys nie bylo odziezy ciazowej. Ja poki co chodze w swoich portach nawet jeszcze mam luz. Ale pewnie po nowym roku zacznie sie to radykalnie zmieniac.Ja nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.
To tylko moja tesciowa sie chwalila, ze do porodu szla w zwyklych ciuchach [emoji12] Tylko dla mnie to nie ma sie czym chwalic, bo ciazowe brzuszki sa cudne i pokazuja to co maja pokazac
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Oj kochana leci leci u mnie juz 12 tygDziś zaczęłam właśnie 10 tc (9t0d) [emoji178][emoji178]jak to zlecialo szok. [emoji50]
Myslalam ze sie bedzie dluzyc niemilosiernie a tu prosze tygodnie leca jak szalone... Pewnie od czerwca bedzie nam sie ciagnelo.
Renfrii
Też tak uważam, ciążowe brzuszki są piękne!Ja nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.
Marzycielka
No tak, ja nie mowie ze musiala biec i kupowac. U niej to jest takie chwalenie sie ze jaka to ona chuda nie byla, ze nie przytyla itd. Oczywiscie do tego to bylo, ze ja w ciazach tylam po te 15 kg i brzuchy pokazne mialam. Ale roznica tez taka, ze ja rodzilam po 4 kg dzieci, a ona niecale 3 kg i wczesniaki. Ale jak jej lepiej, to niech sobie gada [emoji23]Moja tesciowa tez mowila ze chodzila w swoich spodniach...z tym ze suwaka nie zapinala i guzika bo sie nie miescila....wiazala na gumke... Dla mnie to glupota no ale kiedys nie bylo odziezy ciazowej. Ja poki co chodze w swoich portach nawet jeszcze mam luz. Ale pewnie po nowym roku zacznie sie to radykalnie zmieniac.
Oj dokładnie. Jeszcze tyle samo tygodni i półmetek [emoji4] juz się nie mogę doczekać. [emoji7][emoji7]
A mi ostatnio się śniło że na usg lekarz powiedział, że będziemy mieli syna [emoji16] i wczoraj M do mnie mówi, że mu się śniło że pokazałam mu zdj a tam mały siusialek [emoji23][emoji23] więc kto wie może sen się spełni [emoji4]
A mi ostatnio się śniło że na usg lekarz powiedział, że będziemy mieli syna [emoji16] i wczoraj M do mnie mówi, że mu się śniło że pokazałam mu zdj a tam mały siusialek [emoji23][emoji23] więc kto wie może sen się spełni [emoji4]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
A rozwazalas kupno leginsow dzinsowych? Maja wlasnie wyglad dzinsow...ale sa elastyczne i maja szeroka gumke ktora nie cisnie...no i starcza na dluzej.Tez musze sobie teraz jakoś na dniach jechać i kupić jakieś spodnie dżinsów bo strasznie mi ich brakuje. Nie lubię gdziekolwiek jechać w leginsach czy dresach. Ale na razie to siła wyższa [emoji23][emoji23]
reklama
Ja też dziś ide poszukać ciążowych bo moje mnie cisną jak siedzę, a pamiętam, że ciążowe są bardzo wygodneTo tak jak u mnie, pochodzę dzisiaj po Lumpeksach może tam znajdę coś ciekawego, ale te z allegro też chyba sobie zamówię
Podziel się: