reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziś zaczęłam właśnie 10 tc (9t0d) [emoji178][emoji178]jak to zlecialo szok. [emoji50]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Hej dziewczyny, chodzicie już w spodniach ciążowych? Powiem szczerze, że wszystkie moje spodnie zaczęły mnie lekko uciskać i brzuch od tego mnie trochę boli, zamawiałyście może takie spodnie przez internet? Co myślicie o tych: Link do: LEGGINSY CIĄŻOWE DŁUGIE GETRY Z PANELEM LEGINSY XL
Ja nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.
To tylko moja tesciowa sie chwalila, ze do porodu szla w zwyklych ciuchach [emoji12] Tylko dla mnie to nie ma sie czym chwalic, bo ciazowe brzuszki sa cudne i pokazuja to co maja pokazac :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.
To tylko moja tesciowa sie chwalila, ze do porodu szla w zwyklych ciuchach [emoji12] Tylko dla mnie to nie ma sie czym chwalic, bo ciazowe brzuszki sa cudne i pokazuja to co maja pokazac :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Moja tesciowa tez mowila ze chodzila w swoich spodniach...z tym ze suwaka nie zapinala i guzika bo sie nie miescila....wiazala na gumke... Dla mnie to glupota no ale kiedys nie bylo odziezy ciazowej. Ja poki co chodze w swoich portach nawet jeszcze mam luz. Ale pewnie po nowym roku zacznie sie to radykalnie zmieniac.

xrotgov3q3o4y33i.png
Też tak uważam, ciążowe brzuszki są piękne! :);)

Moja tesciowa tez mowila ze chodzila w swoich spodniach...z tym ze suwaka nie zapinala i guzika bo sie nie miescila....wiazala na gumke... Dla mnie to glupota no ale kiedys nie bylo odziezy ciazowej. Ja poki co chodze w swoich portach nawet jeszcze mam luz. Ale pewnie po nowym roku zacznie sie to radykalnie zmieniac.
No tak, ja nie mowie ze musiala biec i kupowac. U niej to jest takie chwalenie sie ze jaka to ona chuda nie byla, ze nie przytyla itd. Oczywiscie do tego to bylo, ze ja w ciazach tylam po te 15 kg i brzuchy pokazne mialam. Ale roznica tez taka, ze ja rodzilam po 4 kg dzieci, a ona niecale 3 kg i wczesniaki. Ale jak jej lepiej, to niech sobie gada [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Oj dokładnie. Jeszcze tyle samo tygodni i półmetek [emoji4] juz się nie mogę doczekać. [emoji7][emoji7]

A mi ostatnio się śniło że na usg lekarz powiedział, że będziemy mieli syna [emoji16] i wczoraj M do mnie mówi, że mu się śniło że pokazałam mu zdj a tam mały siusialek [emoji23][emoji23] więc kto wie może sen się spełni [emoji4]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Tez musze sobie teraz jakoś na dniach jechać i kupić jakieś spodnie dżinsów bo strasznie mi ich brakuje. Nie lubię gdziekolwiek jechać w leginsach czy dresach. Ale na razie to siła wyższa [emoji23][emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
A rozwazalas kupno leginsow dzinsowych? Maja wlasnie wyglad dzinsow...ale sa elastyczne i maja szeroka gumke ktora nie cisnie...no i starcza na dluzej.

reklama
Do góry