Wiolka1980
Fanka BB :)
Trzymaj się kochanaNo i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochanaNo i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
Trzymaj się jakoś, jesteśmy z Tobą !No i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
Są bardzi zadbane to moje pieski mieszkamy sami i nawet nie pomyślałam ze miga być zagrożeniem ale dziś moja matka tak mi nagadała ze aż zaczęłam się zastanawiać na zdj Czesiek i Gustaw
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
próbowałam ją odstawić żeby zajść w ciążę. Motywację miałam wielką a nic z tego nie wyszło. Młoda nie toleruje nawet widoku butelki z mlekiem. O zapachu albo smaku modyfikowanego juz nie wspomnę. Próbowaliśmy chyba wszystkich mlek dostepnych na rynku i żadnego nie zaakceptowała. Był tylko wielki ryk, ale musze próbowac znów... tylko nie mam na to siły. W ogóle od kilku dni mam myśli że nie chce być w ciąży
Plus tego jest taki ze z brzuchami sie nie bedziemy męczyc w lecie tylko na poczatku lata sie bedziemy rozpakowywac.
Ja to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]
Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyć nie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczy
Chodzicie na jakis fitness dla ciezarnych ? Ja sie jeszcze boje .Ale ze dwa dni temu znalazlam fajne zestawy na you toubie i przyjemnie sie cwiczy
Ale mi narobiłyscie smaka na pizze. Ale w piątek w Warszawie o tej poze bym musiała czekać pewnie ze 2 godziny, także sobie odpuszczam. Może jutro
A ja leżę dziś mąż poszedł do pracy córka się bawi za chwile idzie do mojej mamy wiec leniuchuje patrzcie jak mnie wywaliło dziś
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do tych z Was które mają już drugie dziecko. Czy bałyście się w ciąży z drugim, że tego drugiego dziecka nie pokochacie tak bardzo jak pierwszego? Jak to potem było w rzeczywistości? Bo ja jestem tak zakochana w swojej córce że nie wiem jak to będzie, nawet ta ciążę z nią inaczej przeżywałam. I takie I know nadchodzą czy to drugie nie będzie miało trochę gorzej....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do tych z Was które mają już drugie dziecko. Czy bałyście się w ciąży z drugim, że tego drugiego dziecka nie pokochacie tak bardzo jak pierwszego? Jak to potem było w rzeczywistości? Bo ja jestem tak zakochana w swojej córce że nie wiem jak to będzie, nawet ta ciążę z nią inaczej przeżywałam. I takie I know nadchodzą czy to drugie nie będzie miało trochę gorzej....
Wiesz ja o pierwsze walczyłam I to ciężko przez 10 lat. Mam na jej punkcie totalnego bzika i dlatego chyba takie obawy mnie czasami nadchodzą. Jestem o nią normalnie zazdrosna, wszystko chce przy niej sama robić, wszystko jej poświęcam, to już chyba trzeba leczyć ))Ja zawsze zastanawialam sie czy jakies dziecko mozna kochac mocniej. Nie,nie mozna. Ja moich synow kocham bezgranicznie taka sama iloscia milosci - niezmiennie.
Ja takich obaw nie mialam, bo nie zdazylam sie za bardzo nacieszyc 1 synkiem.
Nie stresuj sie I w ogole nie zaprzataj sobie glowa takich mysli.
Jak tylko ujrzysz swoje malenstwo - wszystkie obawy I watpliwosci znikna.