reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

E tam. Wiwat szczęśliwa mama! :)
No wlasnie :-)

My tu naskrobalysmy wiecej stron niz majowkj. Wieat lipcóweczki!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Hej dziewczyny :-)
Nie wiem kiedy zleciał ten tydzień. U mnie ok. Mam straszę mdłości niestety, przez to problem z jedzeniem. Jedynie po jabłkach, mandarynkach i wodzie gazowanej nie jest mi niedobrze. Wody niegazowanej nie mogę pić, bo mi się cofa :-/
Na wadze -2 kg.
Któraś z was nie miała jeszcze USG? Czy jestem ostatnia? ;-)

Ja też jeszcze nie miałam usg, dopiero jestem przed pierwszą wizytą

Jeszcze może nie czas na to ale już o tym myślę szkoła rodzenia. Chodziliście w poprzednich ciążach bądź macie zamiar?
Ja w poprzedniej ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i nie wiem czy to by w czymś pomogło..

Jeszcze może nie czas na to ale już o tym myślę szkoła rodzenia. Chodziliście w poprzednich ciążach bądź macie zamiar?
Ja w poprzedniej ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i nie wiem czy to by w czymś pomogło..
Ja nie chodziłam, ale tylko dlatego, że miałam ciążę zagrożoną i od 21 tc wychodziłam z domu (czyt. z łóżka) tylko do toalety i na wizyty lekarskie (co 1-2 tyg) Teraz nie wiem czy będę chodzić, bo w sumie jednego noworodka już miałam w domu i już jakąś tam wprawę posiadam. :-)

Ja nie chodziłam nie żałuje wzięłam za to sobie dobra położna do porodu pomogła mi bardzo mówiła jak przeć co ile tak żeby nie nacinać dzięki niej urodziłam szybko i nie mam złych wspomnień teraz napewno tez sobie wynajmę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Coooo :errr: wow no to nieźle ale byczek przecież ja tam porwał na kawalki
Właśnie ona wspomina ten poród dobrze. To była jej druga córka. 2 lata wcześniej urodziła dziewczynkę 3700g / 54cm i mówiła, że było ciężko. Teraz ta malutka była cięższa i większa 5200g / 60cm, ale miała główkę w obwodzie o 1 cm mniejszą niż siostra więc było jej paradoksalnie łatwiej. Oczywiście była nacinana (w obu przypadkach)

reklama
Do góry