reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mamusiu Blaneczki co u Was słychać. Blanka chodzi do przedszkola? A Ty Zabiegana Kobieto pracujesz, czy nadal się uczysz? :-)
A dziekuje za zainteresowanie milo Nam :tak::tak:
U Nas leci wszystko dobrze pracuje od maja przez agencje, a od grudnia na ''umowe'':tak:po 8 godzin codziennie przez 5 dni z Blanka w ten czas jest Tatus ktory ledwo wyrabia bo pracuje na noce 22-6:-(ale coz...jeszcze troszke musimy tak pociagnac;-)
Blania nie chodzi obecnie do przedszkola ale od wrzesnia startuje juz na 5 dni po 7-8godzin przedszkole mamy blisko domu wiec super:tak:
A ja ucze sie do prawa jazdy ;-)wlasnie umawiam sobie teoriee;-);-)

juz jezdzilam mam samochodzik ;-)tylko troche wiecej czasu musze temu posiwecic ;-)

Blanka chorowala nam wlasnie ostatnio dwa tyg a ja po niej :sorry2:juz wszystko bylo dobrze az do wczoraj i podejrzewam ze to 3dniowka tylko ze mamy kaszel mokry i katar:baffled::baffled:chodz pisza ze to mzoe byc ?!:confused::confused::shocked2::dry:

ehhhhh a ost. Pati chorowal nam na 3dniowke i dobrze by sie skladalo ze moglaby sie zarazic tydzien minol od widzenia i ta temperatura:cool:

reklama
Witam

Na poczatku gratuluje podwojnym mama tym juz i tym co za chwile beda.
U nas wszystko ok
Laura pieknie sie rozwija a my planujemy rodzenstwo.Ja biore witaminki a od czerwca zaczynamy sie starac:-)
Fajnie sie czyta ze dzieciaczki super sie rozwijaja i pieknie dbaja o rodzenstwo.Ja najbardziej boje sie ze Lali bedzie zazdrosna no ale coz damy rade
Pisalyscie o pampersach.U nas problem znikl i przestalam kupowac pampersy jak Lali miala 20mc spi po 12-14h bez przewry na siku.W dzien nie spi.Nic dziwnego skoro tak dlugo spi noca:-D
Fajnie by bylo jakbyscie sie pochwalily swoimi dzieciaczkami:tak:
Kasiulec piekna fotka:-)

Widzę ze pojawiają się pojedyńcze posty:-D:-D:-D
Aniu-fajnie że myślicie o drugim dzidziusiu:tak::tak: My czekamy do czerwca;-) Kacper ma mieć najprawdopodobniej braciszka:tak::tak:
Widzę że licpóweczki powiększają liczbę członków rodziny:tak::-D:rofl2:

Żanetko, u mnie szpital - Julu zaraził mnie wirusem jelitówki a ja z kolei Olka a sam Julu ma stan przed zapaleniem płuc. Dziś M na kontrolę z nim idzie bo ja na kursie się dokształcam (jakby mi mało nauki było:confused2:). W przedszkolu dobrze, już bez płaczu na salę wchodzi:tak:. I pamiętaj facet to gorszy gatunek człowieka:-p;-):tak::tak:.

reklama
Widzę ze pojawiają się pojedyńcze posty:-D:-D:-D
Aniu-fajnie że myślicie o drugim dzidziusiu:tak::tak: My czekamy do czerwca;-) Kacper ma mieć najprawdopodobniej braciszka:tak::tak:
Widzę że licpóweczki powiększają liczbę członków rodziny:tak::-D:rofl2:
do czerwca jeszcze troszeczke:tak:
My od czerwca staranka na maxa
Lipcoweczki sie rozmnazaja ale co zrobic jak zima ostra:-D:-D
Hej

Gratujuje podjęcia decyzjii o drugim dziecku;-) Aniu.

Marta co tam u Ciebie jak chłopcy ?

Iwonko a chcecie 2 czy jak będzie dwuch chłopców to może kiedyś 3 dziewczynka:-p:-D

Powodzenia ja nie chce więcej dzieci:laugh2: starczy mi moja małpeczka kochana i szalona;-)

A co do pomocy i wogóle zachowania małżonków to gwarantuje że mój bije wszystkich !!! Możecie mi wierzyć że drugiego takiego ze świeczką szukać:-D nic palcem nietknie i jeszcze uprzykrzy tak psychicznie życie.... że do wariatkowa niedługo trafie:eek:
Takiego ja Twoj to raczej z latarnia morska:-D:szok::-D
Żanetko, u mnie szpital - Julu zaraził mnie wirusem jelitówki a ja z kolei Olka a sam Julu ma stan przed zapaleniem płuc. Dziś M na kontrolę z nim idzie bo ja na kursie się dokształcam (jakby mi mało nauki było:confused2:). W przedszkolu dobrze, już bez płaczu na salę wchodzi:tak:. I pamiętaj facet to gorszy gatunek człowieka:-p;-):tak::tak:.
wlasnie tego placzu sie boje jak wysle Lali do przedszkola Bo ja to miekka jestem:sorry:
Żanetko złego licho nie weźmie;-):tak::-D:-D.

:-D:-D:-D:-D

Do góry