reklama
justysia85
Fanka BB :)
WITAM.
jako ,że i Wy mamusie z lipca chciałam was prosić o udział w ankiecie w której bierzemy udział.Nie myśle ,że wygramy ,ale fajnie by było.
Do wygrania Rowerek dla Juliuszka i proszę o głos na hasło
''FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU RÓWNOWAGI''
z góry dziękuje lipcowym mamusią i tatusią i przepraszam za zaśmiecanie.
https://www.babyboom.pl/forum/first...e-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/#post7712558
jako ,że i Wy mamusie z lipca chciałam was prosić o udział w ankiecie w której bierzemy udział.Nie myśle ,że wygramy ,ale fajnie by było.
Do wygrania Rowerek dla Juliuszka i proszę o głos na hasło
''FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU RÓWNOWAGI''
z góry dziękuje lipcowym mamusią i tatusią i przepraszam za zaśmiecanie.
https://www.babyboom.pl/forum/first...e-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/#post7712558
Marta1981
Rodzyneczka
Zagłosowałam:-) i prosimy o rewanż w innych konkursach;-).
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Witam wszystkie mamy. Pisałam tu kiedyś więc z sentymentem weszłam ponownie. Chciałam się pochwalić, że w maju zostanę mamą po raz trzeci. Krzyś będzie ponownie starszym bratem i ponownie będzie miał siostrzyczkę. Pozdrawiam i życzę zdrówka wszystkim mamom i dzieciaczkom.
zebrra
Potrójna mama :)
Hej Kasiu
Ja w maju 2011 zostałam mamą po raz trzeci Trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko było dobrze Kiedy urodziłaś pierwszą córeczkę? Jak Krzyś sprawuje się jako starszy brat?
Pozdrawiam Cię i powodzenia!
Ja w maju 2011 zostałam mamą po raz trzeci Trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko było dobrze Kiedy urodziłaś pierwszą córeczkę? Jak Krzyś sprawuje się jako starszy brat?
Pozdrawiam Cię i powodzenia!
Czesc Dziewczyny
To Ja tez sie pochwale za dwa dni ma urodzic sie moja druga córeczka i Blaneczka zostanie po raz 1 starsza siostra :-);-)
Wam Gratuluje pociech
Kasiulec - jak sie czujesz w ciazy??
Zebbra - Podziwiam Mama juz 3 dzieciaczkow jak sobie radzisz?
Ja dopiero teraz sie odwazylam i wiecej mowie- NIE
Pozdrawiam !!
To Ja tez sie pochwale za dwa dni ma urodzic sie moja druga córeczka i Blaneczka zostanie po raz 1 starsza siostra :-);-)
Wam Gratuluje pociech
Kasiulec - jak sie czujesz w ciazy??
Zebbra - Podziwiam Mama juz 3 dzieciaczkow jak sobie radzisz?
Ja dopiero teraz sie odwazylam i wiecej mowie- NIE
Pozdrawiam !!
Marta1981
Rodzyneczka
Kasiulec, gratulacje i witaj w klubie multimamusiek;-):-).
anka26_x_07
Mama Laury :)
ktos tu jeszcze zaglada?
reklama
o Prosze Aniu gratuluje:-) a jeszcze spogladalam jakies dwa meisiace temu czy Laura nie ma moze rodzenstwa
Ja zagladam
Ja zagladam