reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej
No i po urodzinkach:)
Zdjęć nie mam bo mój zostawił aparat nad morzem..:crazy: Ola zadowolona z prezentu (co najważniejsze) dostała rower:)

Sławek chory:-( ma brzydki kaszel i gorączkę idziemy dziś do lekarza...

zmykam wstawić pranko-miłego dnia dziewczyny

reklama
Ale tu pustawo.:eek: Pewnie wszystkie korzystacie z pięknej pogody.:tak:
My też dziś pospacerkowaliśmy. Dziś znów wsadziłam Grzesia do piaskownicy, żeby mógł poczuć inną "konsystencję";-):-D Tylko go pilnuję, żeby przypadkiem nie chciał spróbować jak smakuje piasek.:baffled: Na razie przesypuje piasek między palcami, ale zaczynają interesować go kamyczki, dlatego od razu mu zabieram -tak na wszelki wypadek.:tak:

Buziaczku fajnie, że sobotni wypad nad jeziorko się udał. No i Blania się obłowiła.;-):-D

Ewa fajnie, że Jaś dobrze się rozwija i robi postępy.:tak: Ja też uwielbiam wspólnie, całą rodzinką, spędzane dnie.:-) A dzieciaczki śliczne.

Marika super, że urodziny się udały. No i najważniejsze, że prezent się podobał.:tak:
Dużo zdróweczka życzę Sławkowi. Daj znać co tam lekarz wybadał.

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że Maciuś dostał się do przedszkola.:-) Bardzo się cieszę, bo u nas jest "duża konkurencja".;-):-D

Dzień Dobry

Asiulinka- dziękuję,Twoje maluszki też śliczne:)fajnie,że masz przedszkole z głowy:-):-)Z tą piaskownicą to bym się bała,wczoraj pokazałam Jasiowi trawkę,w ogrodzie u rodziców a on odrazu sprawdzał czy pyszna:baffled::baffled::baffled:

Dziś wyspana,mąż wstawał do Jasia.;-)

Standardowo oczy nad łóżeczkiem 5 30 i się bawimy,ehhhh:sorry2:

Jakie plany na majowy weekend?

Miłego Dnia:)

cześc dziewczyny
Marika - dużo zdrówka dla synka. Jak ja nie lubię jak dzieci chorują
Asiulinko - Bardzo fajnie że starszy synek dostał się do przedszkola. Pamiętam jak Jaśminka chodziła, była bardzo zadowolona.
Buziaczku - kupiłam Dawidkowi mleko "3". Wogle zauważyłam że jemu jest obojętnie które mleko pije i czy to jest to jego czy innej firmy.:tak:Chciałam się jeszcze zapytać czy kupujesz Blance chrupki kukurydziane? i gdzie? bo ja znaleźć tu nie mogę.

Dzieciaczi grzecznie się bawią puzzlami (Jaśmina układa a Dawid jej rozkłada).
iiiiiiiii dostałam wczoraj @, pierwsza po porodzie. Kurcze ale się zdziwiłam i oczywiście wnerwiłam bo było tak przyjemnie i beztrosko do tej pory. Ale cóż....
pozdrawiam

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta:-(?
Podczytałam trochę ale wszystkiego nie nadrobię:no:.
Więc:niekapek w użyciu,nocniczek 2-3 razy dziennie,coraz częstsze puszczanie się i samodzielne stanie,wymuszanie płaczem czegoś,zabawy piramidką piko(nakładanie i zdejmowanie klocków),wkładanie mniejszych rzeczy do większych,karmienie się łyżeczką...Więcej nie pamiętam.;-)A,i jeszcze MAMA,BABA,TATAPA PA,BRUM.:tak:

udalo sie:sorry2:

hej Lipcowki!

Matra -no oczywiscie ze pamietamy:tak: a jakze

Marika- niech Synus szybciutko wraca do zdrówka...dawno Cie tu nie bylo....spoznione zyczenia dla Córci:-D

Jasmina - co prawda pytalas Buziaczka ale ja tez moge odpowiedziec....wiec kupuje w sklepie polskim a jka nie tam to w kazdym spoczywczym znajdziesz pod nazwa Finger Foods organix o smaku kukurzdz lub marchewk.....sa troche twarsze niz polskie flipsy ale za to Mala w tym samym czasie zje jednego niz 5 flipsow:-D

dzis po raz pierwszy dalam Amelci obiadek z wiekszm kawalkami jedzonka,poradzila sobieb bez :tak:problemu zuch dziewzyna:-D

Witam
Asiulinko cieszę się że Maciuś się dostał do przedszkola..mojej kumpeli dzici niestety nie przyjęli:-(

agaa321 brawo dla Amelci:) ja młodemu jeszcze rozgniatam widelcem...

Marta zdolne to Twoje dziecię:):tak: nocnik? wow!

jasmina111 dopiero dostałaś @:szok: to i tak się ciesz bo długo nie miałaś...

a mi się chce wyć z rozpaczy, mały chory..a antybiotyk zamiast pomagać...w drugą stronę wygląda na to że choróbsko postępuje...:-:)-:)-( tak mi go szkoda...
weekend majowy też nie powiem co trafi..bo nie pojedziemy...

reklama
Ja dziś miałam zalatany dzień rano od ortopedy z Maćkiem, później szybko do domu na obiad i na spacerek, żeby wykorzystać pogodę, bo słyszałam, że idzie pogorszenie.:-:)crazy: I oczywiście na długi weekend, żeby popsuć nam plany -chcieliśmy pogrillować ze znajomymi.

Jasmina no to możemy sobie podać rękę, bo ja właśnie dziś dostałam @.:baffled::wściekła/y: A tak było pięknie...:-) A dzisiaj to normalnie w pierwszej chwili nie wiedziałam co to?;-):baffled::-D

Marika czasem na działanie antybiotyku trzeba poczekać, ale jeżeli masz wątpliwości, to może idź jutro do lekarza, bo potem długi weekend i może być problem z lekarzem.:baffled: W każdym bądź razie życzę duuużo zdrówka dla Sławka.:tak:

Do góry