Asiulinka , Nusia - Dziekuje , i wierze gleboko ze Moj Facet pojdzie po rozum do glowy. Bardzo kocha Blaneczke i nie wyobraza sobie zycia bez naszego Aniolka , takze jeszcze Ona potrafi go postawic na nogi jak juz miedzy Nami jest wielka klotniaa zaczyna sie od slowa do slowa i kazde z nas chce miec swoje ostatnie slowoi tu jest blad, ale to wina charakterow ...ale zeby nie bylo ...to ja zawsze musze mu ustapic jak minie mi zlosc i nie potrafi przeprosic z serca tylko tak na odczepne ....a co najgorsze ze nie wiadomo skad mu sie to wzielo bo jego rodzice sa jak najbardziej OKa .
Noi jest leniwy jak kazdy facet praktycznie , pracuje i mysli ze odwala wielki kawal roboty,(owszem doceniam jego prace ale praca domowa a praca za kase jest inna) a ja mam zapie.... caly dzien w domu i przy Malej(to akurat kocham)-ale ma pretensje ze bawie sie z mala a nie co stam robie ....innego np.prasuje i ugotowac obiad , poprasowac , poprac i podac mu wszystko jeszcze do pracy przed wyjsciem. siet ....czasem mam dosc mysli ze jestem chyba robotem jakims dziwna sprawa. no to sie wygadalam ...ale Kocham Go
Noi jest leniwy jak kazdy facet praktycznie , pracuje i mysli ze odwala wielki kawal roboty,(owszem doceniam jego prace ale praca domowa a praca za kase jest inna) a ja mam zapie.... caly dzien w domu i przy Malej(to akurat kocham)-ale ma pretensje ze bawie sie z mala a nie co stam robie ....innego np.prasuje i ugotowac obiad , poprasowac , poprac i podac mu wszystko jeszcze do pracy przed wyjsciem. siet ....czasem mam dosc mysli ze jestem chyba robotem jakims dziwna sprawa. no to sie wygadalam ...ale Kocham Go