reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Gadulla my też się przeprowadzaliśmy tylko kwiecień/maj. Dodatkowo robiliśmy remont także trochę się tym umęczyłam. Ale teraz najfajniejszy czas przed Tobą, kompletowanie wyprawki :-) nie zapomnij wklejać zdjęć na Maluszkowe Zakupy!

Jazztina znasz jakieś szczegóły strajku lekarzy w Łódzi? Ja rozmawiałam w środę z ginekologiem i powiedział że zaczynają od poniedziałku ale położnictwo ma pracować normalnie (ICZMP) i mam nadzieję że do lipca tak zostanie :tak:

witam po dlugiej nieobecnosci mialam troche problemow edomu wiec was nie odwiedzalam ...
zauwazylam ze troche jak by mi sie brzuch obnizyl lepiej mi sie oddycha i zgaga odeszla ...ile przed porodem mniej wiecej to sie dzieje???

Witam i tutaj....

Patina to może byc i na miesiąc i na tydzień i na dwa dni przed.... teraz to już chyba każdej z nas pozostało czekać... :-)

Gaddula gratuluje córeczki....:tak::-)

Miłego weekendu Wszystkim! :-):-):-)

hej dziewczyny u mnie nie jest chlodniej i nie oddycha mi sie lzej jestem cala spuchnieta , ostatnio zaczyna mnie bolec miednica jak chodze to rwie mnie strasznie , dzisiaj z mezem postanowilismy spedzic dzien z moim siostrzencem pojedziemy nad jeziorko , do kina no i moze na dni śremu ...wkleje potem zdjecia z wyprawy! pozdrawiam wszystkie mamusie! :)

Dzięki dziewczyny :-)

U nas również wcale nie chłodniej. Skwar, skwar i jeszcze raz skwar.
Najważniejsze, że w mieszkanku jeszcze przez jakiś czas będę miała chłodniej, bo słońce zagląda do okien dopiero po 12 :)

Aby zrobić przyjemność Dominice, tatuś zabiera nas jutro na plażę :-( Ja naszczęście zaopatrzyłam sie w taki wielki parasol i będe sie wylegiwać w cieniu (może nie będzie tak źle).

Kasiulec a jeśli się naucze to zdjęcia zacznę wklejać od przyszłego tygodnia ;-)

Witam Was i przekazuję pozdrowienia od Zebrry, która znowu wylądowała w szpitalu... Po weekendzie powinna wrócić jeśli wszystko wróci do normy (no wiecie, do takiej jej normy ;-)).

A co z Anna_79? Ktoś ma z nią kontakt?

Witam sie w goraca sobote..

Niestety wczoraj znow troche szalalam i nie mialam chwili zeby do Was zajrzec :(
Z brzuszkiem chyba ok, tzn dalej jest nisko, ale nie mialam juz tych "drastycznych skurczow-niewiadomo";) Wczoraj bylam na na badaniach krwi i moczu, we wtorek wizyta u gina i wyniki. Zobaczymy tez co z tym moim brzucholkiem.

Torba do szpitala praktycznie spakowana:) jeszcze bede wymyslac co wziac, zeby mi sie "nie nudzilo" w szpitalu (ksiazka, mp3 player etc) hehehe

Zeberko i Niusia dziekuje za informacje. Czyli albo wkrotce rodze, albo nie tak wkrotce.
Jedno Wam powiem, z tym nizszym brzuszkiem funkcjonuje mi sie duuuuzo lepiej! Tzn siedzi gorzej, ale chodzi i wykonuje rozneczynnosci domowe i ogrodowe (dzis zerwalam wiadro truskawek:)) znacznie latwiej!

Alkmena super postawa ludzi w sklepie.
Ja korzystajac z okacji pozdrawiam Pana ze stacji benzynowej ktory przepuscil mnie w kolejce (nie wazne ze stal na samym koncu, dzieki niemu bylam az przedostatnia:))
i Pana z Tesco, ktory rowniez puscil mnie z zakupami.
A slowa uznania "$#%^^&*&##@&@$#&^&*^@@!" dla reszty Polakow, ktorzy ciezarnych nie widza, chocby brzuszki podstawic im pod sam nos!

Pastelka przykra sprawa z tym motorem! ALe nie denerwuj sie, zguba sie znalazla!!! a odrapania sie pomaluje i bedzie jak nowy.
A wszystkim zlodziejom niech poodpadaja rece!!!

Kasiulec a propos kiecek.. coz.. ja wygrzebalam w szafie bawelniana sukienke mojej mamy, gdy ona chodzila w ciazy:)) tylko nie wiem z kim (mam 2 rodzenstwa jeszcze:))

gaddula gratuluje kolejnej corci!!! to widze ze dziewczyny beda rzadzic w domu hihihi

reklama
magdalenko33 - u mnie to dobrze się oddychało do 9.00 a teraz znowu pogoda nie do zniesienia :baffled: pocieszeniem będą dzisiejsze burze i lekkie ochłodzenie :-)

Patina - ja też mam od 2 dni mniejszą zgagę - tzn prawie zerową, zaczęłam się nawet zastanawiac dlaczego... moze więc faktycznie mi tez się już brzuch obniżył? :confused: W środę jeszcze w miarę normalnie mogłam prowadzić samochód a dziś było duuużo gorzej :confused: nawet siedzenie jest denerwujące :dull:

2411magdalenko - powiem Ci szczerze, ze takie przepuszczanie i pomoc są naprawdę bardzo miłe... nie wiem czy to próżność czy coś ale lubię jak mnie tak ludzie traktują :) Wczoraj byłam na poczcie to nikt mnie nie puścił... kolejka na 10 osób ustawiona akurat po środku i oczywiście nikt nie widział. Ostatnio byłam w Tesco z meżem i jak stanęłam w normalnej kolejce to Pani przy obsługiwaniu powiedziała abym następnym razem stanęła w kasie z pierwszeństwem to mnie obsłużą od razu, że tam jest chłodniej a jak zemdleję to karetka mnie zabierze.... mhm... w środę byłam sama i poszłam do tej kasy z pierwszeństwem i chyba nikt nie zauważył, ze byłam w ciąży bo i nikt mnie nie przepuścił :wściekła/y:

Ankami - zeberka w szpitalu z powodu cukrzycy czy nadciśnienia? Współczuję jej :baffled:

Do góry