reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mój kuzyn dał synowi na imię Xavery - więc powoli odchodzą chyba od zasad, skoro nie muszą być nazwy spolszczone (swoją drogą bardziej podoba mi się polska forma: Ksawery, przynajmniej później dziecko nie miałoby problemów w urzędach!)

U nas dzisiaj pochmurnie i burzowo, ale może to i lepiej bo te upały doprowadzały mnie do szaleństwa. Czy Wy też tak strasznie się pocicie? Wcześniej tego nie miałam, a teraz muszę stale ocierać czoło bo mi pot ciurkiem leci. :baffled:

Mały całą noc był bardzo aktywny także wmieszał mi się w sen i w tym śnie też mnie kopał. Podwójne uderzenie :-D

reklama
Mnie się wydaje, ze Wiśniewski ma straszne kompleksy, dlatego za wszelką cenę, na siłę chce być oryginalny...

Nie da się ukryć, że facet ma łeb na karku i dorobił się mimo, iż śpiewać nigdy nie umiał i za to należą mu się oklaski, ale tak czy inaczej być oryginalnym na siłę jest nie dość, że strasznie sztuczne, to jeszcze dodatkowo żałosne...

Mnie się wydaje, ze Wiśniewski ma straszne kompleksy, dlatego za wszelką cenę, na siłę chce być oryginalny...

Nie da się ukryć, że facet ma łeb na karku i dorobił się mimo, iż śpiewać nigdy nie umiał i za to należą mu się oklaski, ale tak czy inaczej być oryginalnym na siłę jest nie dość, że strasznie sztuczne, to jeszcze dodatkowo żałosne...
Zebrra zgadzam sie z Tobą, co do jego kompleksów i niezrównoważonej psychiki, co do śpiewu, to nie wiem czy potrafi czy nie, ale nie jest to muzyka w moim guście, natomiast łeb do interesu ma

a co do imienia, to na razie nie myślę o nim, bo nie wiem czy po usg poniedziałkowym nie będę musiała zmienić podpisu i wykreślić słowo "dziewczynką" a wpisać "chłopcem":-D

Na temat tego pana to ja sie lepiej nie wypowiadam:eek::eek: ale te dzieciaczki ( Xavier i Fabianne) to sa fajniutkie:tak::tak: I mysle, ze az tak ich nie skrzywdzil tymi imionami bo coraz wiecej dzieci nosi niepolskie imiona- europejska migracja. Gorzej jakby sie nazywaly np. Teodor czy Tekla;-);-)

A propos- gdzies sie podziewala Zeberrko?;-)

I mysle, ze az tak ich nie skrzywdzil tymi imionami bo coraz wiecej dzieci nosi niepolskie imiona- europejska migracja. Gorzej jakby sie nazywaly np. Teodor czy Tekla;-);-)

no akurat Tekla to mi się podoba. Ale jak rzuciłam przy Mariuszu, że to ładne imię to od razu odburknął: "to sama się tak nazwij!" ;-):-)

reklama
Do góry