reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

O rany, wyrósł następny siusiak!!! :-D I jaki tam z niego Marcel?! To jest po prostu kochany malutki Bazyli (vel Bazyl)... :-D:-D:-D:-D
Aniu, widocznie Artur ma na Waszego dzidziusia kojący wpływ :-).
Nicoya, mój mąż śpiewa Dzidzi co wieczór kołysankę :-D. Niby codziennie tę samą (żeby Maleństwo ją zapamiętało), ale zawsze zmienia jedno-dwa słowa i mam niezły ubaw. :-)
Marika, no to w razie Niemca (dla niewtajemniczonych: tak mówią w Pyrlandii ;-)) zawsze możesz zrobić skok na skarbonkę Oli... :-D

reklama
teraz kiedy tu tyle "płciowych" zaskoczeń aż czekam z niecierpliwością kim okaże się mój dzidziolek hihihihi :-D

bazylia - no właśnie - dlaczego nie Bazyl? tylko jakiś tam Marcel? Bazyl kojarzy mi się z niesamowitym facetem prowadzącym rockową klimatyczną knajpę w Poznaniu - oj nie jedna noc tam spędzona i niejeden kufel piwa przelany z samym Bazylem... :-D

mila wolałabym żeby Duży kołysanek nie śpiewał hihihihi ani ja ani on... traumatyczne wspomnienia miałby dzidziuś z okresu "brzusznego" :-D

Marcel mówi, że nie będzie z taką niedobrą ciotką gadał ;))
Mila, w którym tygodniu na glukozę? lekarz dał mi skierowanie ale nie powiedział kiedy iść...

Duży mnie tak wkurzył że się zawzięłam i natarłam tyle ziemniaków na placki że mogę z powodzeniem wszystkie was kochane na nie zaprosić hihihih
która chętna? :-D

Drogie dziewczęta. Dziękuję bardzo, ale Bazyl kojarzy mi się tylko i wyłącznie z takim kudłaczem z tv, który prowadził program razem z żabą Moniką. Więc bez takich mi tu proszę! i nie "jakiś tam Marcel" tylko sam Duchamp!!!!!
:-D :-D

Bazylia, przecież z żabą Moniką to Kulfon się prowadzał ;) A skojarzenie Mili jest zachęcające.
Ale faktycznie co Duchamp to Duchamp

Edit: ale mam refleks ;)

reklama
Mamo Bazyla, z żabą Moniką to produkował się chyba niejaki Kulfon (?). A tutejsze ciotunie są najlepsze na świecie :tak::tak::tak: (Nicoya, rzuć ją tym plackiem; a drugim rzuć mnie, mniam, mniam).
Test obciążenia robi się od 22 tc.

Do góry