reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia, ten nasz kolega z Tajlandii zamierza nazwać dziecko Sonia (o ile to będzie córka), ale tam pewnie psy tak się nie wabią ;)
Stenka w filmach to pikuś, ale co ona wyprawia w teatrze! :) lubię ją tam oglądać.

Jazztina, to jak jest w końcu - szukasz tych bohaterskich czynów czy dziury w całym? ;) a Lena to bardzo fajne imię (tylko kiedyś chyba nie funkcjonowało jako samodzielne, było albo przekształceniem albo zdrobnieniem Heleny - też ładne - albo Magdaleny, czy może się mylę?)

Marika, film koniecznie do obejrzenia, akurat na teraz - zamiast karmić się horrorami! ;)

reklama
Ankami odpowiedź jest prosta są we mnie dwie spraeczne natury, jedna szuka dziury w całym a druga łata te dziury a przynajmniej się stara:)))))) a co do Leny to masz rację ale od jakiegos czasu funkcjonuje jako samodzielne imię

Jazztina, to spokoju ducha Ci życzę, żebyś w jakieś schizofreniczne stany nie popadła z tym swoim rozdwojeniem ;) ale co tam, łatwo gadać jak się nie wie, czego problem dotyczy. Więc mam nadzieję, że skoro umiesz innym doradzać to i sama sobie poradzisz z tym co Cię trapi i dołuje :)

Lena to chyba czeskie imię? fajne, też mi się podoba i nawet zastanawiałam się nad nim ale ukochany nie zaaprobował.

Anka, w Stence mój tata kocha się na zabój :-)

Dziewczyny, byłam na masażu i jakichś tam zabiegach kosmetycznych.. w każdym razie leżałam plackiem przez 20 min z maską na gębie i coś wspaniałego! moja dziewczynka ewidentnie sie wierciła, raz brzuszek był miękki, a za chwilę coś go wypychało od środka! ale miałam radochę :)

Baz, a co Ci masowali? kompleksowo czy tylko wybrane partie? mieliśmy sobie z Mariolkiem jakiś wspólny masaż zafundować, tylko jakoś terminów nie możemy dograć :(

No tak gorąco tu było przez chwilę ;-) :-p temperamentne ciężarówki! hihihi...

A ja tam sie chwalę że przemyciłam WIKTORA MICHAŁA!!! :tak: :-D :-D :-D
I strasznie sie cieszę! No zobaczymy czy na 100% chłopiec :confused:
A teraz dobranoc do jutra! Oglądam Magde :tak:

An: poszłam na oczyszczanie gęby, a przy okazji miałam masaż i maseczkę witaminową. Na masaż kompleksowy pewnie fajnie byłoby pójść, tylko nie wiem czy umiałabym się zrelaksować - nie lubię za bardzo jak ktoś mnie dotyka (oprócz jednej osoby :)

reklama
Witam :)
Musicie mi wybaczyć, ale jest tak piękna pogoda w ciagu dnia, ze przesiaduję od rana do wieczora (no prawie) na dworzu :-) Znowu nadrabiam zaległości ;-) Z listy lipcowych mam zauważyłam, że sporo dziewczynek przybyło od soboty :-D zebrra, Fasolek - gratuluję córek :-)

marika - jesli chodzi o gotowanie mleka skondensowanego na karmel to ja gotuję max. 1,5h i zawsze mi wychodzi :happy:

Ankami - waga u mnie to 5 kg na plusie - ale gin powiedziała, że trochę przy dużo :/

Grubelku - my planujemy kupić właśnie fotelik Ramatti Mars... odradzasz?
W sumie to i spodobał mi się fotelik CONECO pokazany przez marikę... ehhh - trzeba się zastanowić :)

Mhm... jesli chodzi o montaż fotelika - to jak zamontować fotelik jeśli poduszki mam też z tyłu? Przodem czy tyłem do kierunku jazdy?:confused:

Do góry