reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się i ja (po śniadanku). Grubelek, ale super widoczki masz! szczerze zazdroszę. Ja mam tylko widok na ministerstwo rolnictwa.. ;)
Dziewczyny, chyba wreszcie czuję delikatne kopniaczki. Od kilku dni (czyt. wieczorów) od czasu do czasu takie jakby tąpnięcia.. To chyba nie może być nic innego, co? wczoraj miałam kilka pod rząd, aż się zaczęłam śmiać :-)
Spadam, muszę zmienić opony na letnie, aby być przygotowaną na wyprawę do Bobowego Lasu! ;)
Milka, co tak cichutko siedzisz?
Aha, witam nowe dziewczyny!
Miłego dnia

reklama
U mnie cudne słoneczko świeci :-D ale ładniutko :-)
więc jadę robić fotki do ZG do mojej pracy, tylko jeszcze muszę moją młodszą siostrę (13 lat młodszą) wykraść ze szkoły, aby mi pomogła w lataniu po ulicach i robieniu fot. bezlistnym drzewom :baffled: ps. to nie jest moje hobby jakby kto pytał :confused: a tak całkiem przy okazji to wpadniemy do hurt dziecięcej oglądnąć wózki ;-)hehe
pozdr

z imion dla dziewczynek to podobały nam się jeszcze: Julka (Julcia) i Basia, ale Zosia the best of.
a Mikołaj to ładne imię, też braliśmy je pod uwagę :tak:
dobra spadam - będę wieczorem

Własnie mam jakis atak bólu... po prawej stronie na wysokości wyrostka, boli mnie tez noga i plecy (nerka?). Mam tylko nadzieję że to nie wyrostek :no: Wzięłam no-spa ale nie wiem czy pomoze, a moze to od siedzenia przed kompem? :confused: To taki kłujący przeszywający ból, macie cos takiego?

grubelku---wiem co to wyrostek, 3 października mi go wycieli, nie życzę nikomu takiego bólu:no: :no: :baffled: :baffled: :baffled: , chwilę później byłam w ciąży i teraz mam ochydny szef:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ALE ABY MIEĆ DZIECI, W DU...E Z WYGLĄDEM!!!!!!!:happy:

co do kilogramów to waże już 68,8, zaczynałam od 64 ale dużo schudłam na początku więc myślę że mam ok 8 na plusie, z Krzysiem przytyłam 12,5 więc myślę że teraz też ok tego będzie....zresztą nerwy mnie skutecznie sciągają i sciągną!!!!!!

najadłam się kaszy jęczmiennej, PYCHA!!!

SŁONECZKA NI MA!!:eek: :nerd: :nerd:

Dopiero skończyłam czytać - tyle stron!

Pastela - witaj!

Zebrra, jak Ci naprawdę źle z Olafem, to rzeczywiście zapraszam do mojego wielkiego łóżka ;)

Ewa, Prison Break też oglądamy nałogowo, jesteśmy na bieżąco dzięki koleżance Mariusza (pracują w Świecie Seriali, więc rozumiecie, że wszystkie nowinki muszą mieć obcykane) ;)

Dziewczyny nie piszcie ciągle, że sami chłopcy, bo jeszcze mojej Bułce zachce się potem operacji transseksualnych :(

No i się rozchorowałam chyba, myślałam na początku, że już zaczęła się alergia wiosenna, ale jednak gardło też padło. I chyba wyjdę wcześniej z pracy.

Grubelek ja tak miewałam :-(, ale samo przechodziło. Idź się połóż i odpocznij, pooddychaj głęboko.
Jak nie przejdzie to dzwoń do swojego gin. ale poczekaj są czasem takie kolki :tak:

Tez tak myśle bo nie dałabym rady chodzic chyba gdyby to wyrostek. Dzwoniłam do męża i mu o tym powiedziałam. A on na to: leżeć! no to ja mówię że najpierw se nogi wydepiluje, bo wrazie czego do szpitala... wiadomo. A mój mąz mówi że to jakies ekstremalne czynnosci... :baffled:
Ale już przeszło i znowu łaże! To pewnie kolka tak jak mówi Pastela.

A w temacie imienin u teściowej:
Laski, przecież żadna z Was nie ma TEŚCIOWEJ, żona co najwyżej może mieć ŚWIEKRĘ! :)
I ja tam do mojej w życiu nie powiem "mamo", chociaż jest to dobra kobieta i też nie mam powodów do narzekań :)

Grubelku!! Bardzo często mnie łapią takie bóle w podbrzuszu, szczególnie jak miewam zaparcia. Tłumaczę sobie, ze to nic groźnego. Wiesz - bardzo rozkurczowo działa na mnie koperek - zaparzam sobie, ale niezbyt często, bo w ciąży nie wolno z nim przesadzać. Ale pomaga mi. Podobnie ponoć działają rumianek i melisa. Lepsze to niż się ciągle no-spą szprycować. Chociaż ja mam polecone przez lekarza no-spa 3x dziennie.

reklama
Do góry