reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A!! Ktoś nie ma pomysłu na obiadek???
Ja kultywując postne tradycje (a dzisiaj piątek) robię krokiety z pieczarkami i barszczyk czerwony!!! Polecam!!!!! Mniam, mniam ...

reklama
hej dziewczyny ja jeszcze nie wiem kogo nosze pod serduszkiem ,ale mam przeczucie ze to bedzie chlopiec i nawet wybralismy juz imie z mezem : mikołaj , jesli bedzie jednak dziwczynka :) to małgosia. Jestem w 22 tygodniu+1 dzien moj ginekolog powiedzial ze powie mi w 28 tygodniu czy to chlopczyk czy dziewczynka , ale my juz nie mozemy sie doczekac wiec chcemy isc na usg 4 d do innego lekarza i nagrac filmik z tego badania na pamiatke slyszalam ze to fajna sprawa .... brzuch juz mam bardzo duzy moja mama sie smieje ze moze blizniaki beda ale my wiemy ze bedzie 1 dzidzia , w sumie organizm kazdej kobiety jest inny i kazda ma inny brzuszek ale ja sie ciesze ze juz czuje wyrazne kopniaki nawet jak sie dobrze przyjze to widac jak mi sie brzuszek delikatnie unosi jak maluszek kopie ....cudowna rzecz pozdrawiam wszyskie mamusie !!!!

natila WITAJ

DZIEWCZYNKI macie ten link o liczeniu tygodni ciąży?????

na obiadek udka w sosie wg. sposobu na kurczaka....
do tego kasza jęczmienna i jakas suróweczka

Natila a gdzie masz suwaczek ?

Ewo a chodzi Ci o to który tydzień to który miesiąc? :confused:

Jagiellonia może Mikołajka :confused: :-D :-D :-D

A ja na obiad gulasz tez z kaszą i surówka i buraczki

Grubelek: już nawet myślałam o Nicoli ;)

tak czytam o tych Waszych obiadkach i aż się głodna robię... A w pracy to zły objaw :/

Ale... właśnie listonosz przyniósł mi paczuszkę - to chyba trzy pary spodni ciążowych , które zamówiłam... chyba mogę śpiewać "A ja rosnę i rosnę..."

moj maz mowi do brzuszka moj synek bo wrozka nam wywrozyla ze to chlopiec bedzie!!!! na poczatku myslelam ze to corcia bedzie nawet kupilam kilka ciuszkow w rozowym kolorze teraz czuje na 85 % ze to syn .MY dzisiaj na obiadek zjemy pierozki z gzrzybkami czuje ze maluch ma na to ochote dzisiaj .

reklama
Cześć dziewczyny, cześć Kasiulec, ja też jestem z Łodzi i też wczoraj byłam na USG połówkowym w Diasonie u prof Szaflika. Troszkę się przestraszyłam w pierwszej chwili bo za pierwszym razem tętno dziecka nie było takie idealne, ale potem pan dr sprawdzał jeszcze trzy razy i zrobił jekieś dodatkowe pomiary żebym sie uspokoiła i wszystko było ok, mam to na piśmie a taki sławny lekarz nie zaniedbałby przecież niczego, no i cała reszta też była bardzo prawidłowo, a będzie.......dziewczynka:laugh2:

Do góry