reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

KoLa niestety nie skrętne, w mieście było to niewygodne ale w lesie bardzo przynajmniej dla mnie. Zresztą ja używałam go przez pół roku głównie u mnie w lesie i zimą do miasta, a teraz muszę kupić nowy bliźniaczy... ale to chyba nie temat na ten wątek ;-)

reklama
Nicoya

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :szok: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: Nie wolno rozśmieszać ciężarnej!!!!!! Niestety nie... ale moja Julka jak się dzidzia urodzi to będzie miała półtora roku i pewnie przy wózku na dłuższe wyjscie to ona nie da rady albo będzie mi uciekała. To dlatego taki wózek mi potrzebny. Wiadomo u mnie koło domu to damy rade ale do miasta sama z dwójką takich maluchów :szok: , a moja córeczka to nie aniołek :no: . A tak to oboje do wózka i w drogę. Są wózki typu "tandem" tylne siedzenie rozkłada się na płasko - to dla maleństwa, a przednie do pozycji półleżacej - to dla staszego.

grubelek po pierwsze śmiech to zdrowie (podobno) hihihihi, a po drugie....... łeeeeeeeee myślałam że sie ktoś tu na forum wybije bliźniakami :-D:-D:-D

Właśnie, albo jakies hardcorowe trojaczki? dziwne, a niby teraz baby po pigułkach rodzą więcej bliźniaków. Mój ukochany o nich marzył, ale ja na razie podziękuję ;)
Zebrra, niezła stronka, niezła.. Trzeba będzie ten Bobowy Las odwiedzić :)

Kolejny dzień z życia potwora Buzzy:
- śniadanko
- sałatka z makaronem
- pół czekolady wedla
- paczka ciasteczek maślanych Minis
- miśki Haribo

Czy ktoś może zabrać ode mnie te wszystkie rzeczy??!!!

Zebrra, udało mi się wreszcie obejrzeć Twoją "prezentową" stronę - naprawdę myślisz, że kiedyś spotkamy się w łóżku? ;P

Bazylia, czy Ty aby na pewno nadal jesteś tą samą chudziną, której robiłaś taki dobry PiaR na początku? ;) Ale skoro już jesteśmy przy temacie - właśnie idę nałożyć sobie drugą porcję lodów :)

Witajcie!!!

Bardzo chciałabym z wami "pogadać". Czytam wasze posty o wózeczkach itd. Ja na razie mam urwanie głowy!!!!

Trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała... :zawstydzona/y:

Nie mam na nic czasu - chce sobie odpocząć... Ratunku ...

Pozdrawiam wszystkie cieplutko i mam nadzieję, ze niedługo będę mogła dłużej posiedzieć na forum ... eh ...

A!! Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet, zdrowych i urodziwych maluszków przede wszystkim!!!

Ankami, o dziwo z wagą JAKOŚ się trzymam, ale kres tego już bliski.. A tak serio, to naprawdę nie wiem co się ze mna dzieje, od wczoraj mnie tak napadło. Może do dzidziuś potrzebuje cukru.......? ;)) hehe
Ja chyba wiem o co chodziło Zeberce.. Miałam kiedyś dokładnie tę samą teorię, dlatego musiałam wyjechać z Trójmiasta..

Bazylia, musisz mieć widocznie dobry metabolizm. Choć mi o dziwo póki co kilogramy też idą tylko w samarę, co w moim przypadku jest naprawdę niebywałe! Ale cieszy mnie :)
A te klimaty to coś jak kule w bilardzie? ale aż uciekać trzeba było? no ja Cię nie mogę ;)

reklama
Do góry