reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
nie zasnełam.....buuuuu,przez wstretnego męża....

jutro świętuję połowinki:-) :-) :-) :-) :-) :-)

maluszek ostatnio to nie kopie, on się wierci, czuję jakby się przekręcał w kółko i mi cały brzuch rozpiera;-) też tak macie??? jak chodzę to czuję takie wzdęcia uhhhhhh,,,,czy tylko kopniaczki?????kopniaczki mam ok 22 , takie delikatne jakby mi ktoś strzelał z hubbybubby:-) :-)

Ewa dobrze że piszesz że klątwa do bani....nie muszę już jej ściągać-chociaż dla jednego coś fajnego a innemu może się nie podobać..jedynka była nawet, nawet:) mi się podobała.
piszecie znowu o jedzeniu:) robię kolacyjkę, na tym pokazie co byłam(zna ktoś firmę tupperware?) fajne przepisy na szybkie żarcie-ale miski drogie...i robie właśnie prosty sosik do parówek:-p
Co do kg, wczoraj się ważyłam i mam 4 kg na plusie od początku ciąży:) jakoś się trzymam z wagą(chociaż wpierdzielam za dwóch):baffled: dobra idę jeść:)
Dobranoc dziewczynki, kolorowych snów....a co do spania kurczę w nocy mam mleko!!!!!! tzn siarę bo koszula mokra...czy jestem sama? czy któraś też ma?
dobra spływam papapapapapa do jutra!;-)

Marika ja jeszcze nie mam :baffled: (w poprzedniej ciązy miałam ok 20 tyg, musiałam nosić te wkładki laktacyjne :wściekła/y: )

Ja tez juz ide, obejrze "Samotnośc w sieci", obejrzałam "Świadka koronnego" - myslałam że lepszy :baffled:
To papa, Dobranoc!!! :-)

cześć dziewczyny ;-)
od jakiegoś czasu czytam Wasze forum no i w końcu znalazłam chwilkę, aby się zarejestrować:laugh2:
Jest już późno wiec krótko - za tydzień mam nadzieję, że się dowiem co noszę w brzuszku, jak na razie to wiem tyle, że dzidziuś to mały wiercipięta i wygodniś (nieźle kopie już od ponad miesiąca :baffled: jak mu nie wygodnie), więc spać mogę tylko na boczku a jak się cichaczem przełożę na plecki to od razu dostaję skopa :wściekła/y: też tak macie?

mleka jeszcze nie mam :confused: jak na razie to atrakcji mi wystarczy - brzuchol zaczął mi rosnąc w niezłym tempie:zawstydzona/y: i już wszyscy widzą, że jestem w ciąży i dobrze.

Marika co do Tupperware to właśnie 2 tyg. temu zamówiłam kilka fajnych rzeczy m.in. miski, tłuczek, obieraczkę do warzyw i inne pojemniki w super cenach na allegro :cool2: wszystko oryginalne i nowiutkie za połowę ceny. Na prezentacjach jest bardzo drogo, a firma warta uwagi.
pozdr

Witam o poroanku:-)

:-) PASTELA WITAJ:-) :-)

Jak lipcóweczek przybywa;-) ;-) ;-)

Marika mi też się jedynka klątwy podobała, dwójka jest nudnai przewidywalna...

Spałam jak zabita dziś!!!! teraz kawka i śniadanko!!!!może też paróweczki????Nie mam pomysłów naobiady i śniadania!!!!!

Pozdrawiam!!!

Witam Lipcówki!
Ewa gratulacje połowinek!!! :-)

Pastela witaj !!! Widzę że jak chłopczyk to Wiktor będzie ? Ja tez od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym imieniem i próbuję je przeforsować u męża :baffled: ;-) :-D
No to odzywać się dziewczyny, nie spać!!!!!! :-p

reklama
Witajcie z rana :)

Ewa gratuluję połowinek! :) Już niedługo będziemy obchodzić studniówki :)
Pastela witaj u lipcóweczek :)
Bazylia musisz koniecznie zajrzeć do bobowego lasu :)
Ankami moja teoria łóżkowa powoli zaczęła się sprawdzać... :) Bój się :))))

Tak się wczoraj pokłóciłam z Olafem, że czuję się dzisiaj strasznie rozbita...
Wieczorkiem zaczął boleć mnie ząb, wzięłam 2 apapy (ale nigdy na mnie to dziadostwo nie działało) i się położyłam, trochę pomogło, ale...
Poprosiłam go, żeby wykąpał Wikę i umył jej głowę (kąpię ja, Olaf kładzie spać - tak jest od zawsze, nie pytajcie dlaczego, po prostu taki podział zrobił się "sam") Nic nie powiedział tylko pogonił ją do wanny o godzinie 18:50, wiec oczywiście nie zdążył na bajkę... no i oczywiście ją o tym poinformował...więc zaczęła się histeria...tak się na niego wkurzyłam, że wpadłam do tej łazienki i zaczęłam się wydzierać, a on do mnie, że wymyśliłam sobie ból zęba, żeby nie wykąpać Wiki... Załamałam się... Nie mam ochoty go widzieć... Wyć mi się chce...

Do góry