reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Buziaczku na początku Blanka mogła nie reagować na nabiał, bo wszelkie reakcje zaczynają się jak dziecko ma około 2 tygodni, wtedy nie ma już wód płodowych w układie pokarmowym dziecka...

reklama
Dzieki Ewa.
:baffled:Jem duzo nabialu, actimele,mleko-kako, jogurty,bardzo lubie nabial to pewnie ta skaza...:-:)szok: :szok: ale od poczatku - jak Blaneczka sie urodzila pilam i jadlam nabial i nie miala tych krostek:no: a teraz nagle by jej wyskoczyly??:confused: no jak myslicie?:confused::confused: krostki wystepuja tylko na policzkach i sa to takie skupienia..juz wsumie mijaja nie sa takie czerwone jak wczoraj i przedwczoraj..

chyba jestem zmuszona odstawic mleczko krowie..ale czego sie nie robi dla Dziecka:tak:

Moja Mala tak co rano robi:confused::tak: macha raczkami i nozkami wierzga strasznie od 7 rano do 11 i przy tym pokwekuje i nie placze pokwekuje tylko... i tak jest w dzien w dzien, a nie ma problemow z kupka czy wzdeciami..wrecz przeciwnie robi to bardzo glosno:sorry2::-p:-D:tak: wiec nie iem co to jest!:baffled::confused:

buziaczku dzieci zaczynają alergicznie reagować ok 2-3 tygodnia zycia,wtedy tez pojawiaja się też kolki,jelita dopiero wtedy oczyszczają sie ze smułki całkowićie i same zaczynaja walke z różnościami pokarmowymi,to co opisujesz wygląda na skazę,poczekaj ok 4-7 dni jak zejda zjedz coś z nabiału,powinnaś już znać wtedy odpowiedź.A co do mleka,to wogule jest to g...o,juz lepiej jadac prztwory,o ile będziesz mogła...
POZDRAWIAM

Jestem mamą lutową 2007. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanko!! Posłuży ono do mojej pracy magisterskiej.. Z góry dziękuje!!
ANKIETKA

Witam Mamusie,
Natila Gratuluje:-)

Dzis udalo mi sie wyjsc na spacerek z Laura trwal on 2 godzinki :tak:wczesniej udalo mi sie tylko na balkon wystawic:-(

Z odbijaniem
u Laury to nie mam problemow slicznie beka:tak: jak mamusia:zawstydzona/y:

Ulewanie czasami sie zdarzy ale teraz coraz rzadziej:tak:

Kasiu Twoje malenstwo slicznie przybralo na wadze:-)

Anka,

To fajnie, ze bylas juz na spacerku. U mnei strasznie wieje ostatnio, wiec wstrzymuje sie chwilowo z tym, no i pogoda jak narazie nie zapowiada sie na ładną :-( a ja juz bym tak chciala pchac wozeczek przed sobą :-)

Ja też bym już chciała pchać wózeczek z maleństwem. Chyba moja szyjka zaczęła dzis pracować, bo zaczełam delikatnie bardzo plamić. Oprócz tego delikatny dyskomfort w okolicach krzyża. Nic więcej. Zadnych innych objawów... A Mój Mały Wiercipiętek, jak się kręcił tak się kręci w brzuszku :)

Jak ogladam Wasze zdjecia to tak się wzruszam, ze az łzy płyna same do oczu. Piekne dzieciaczki. Laurunia, Balneczka, synek Zeberrki, dzieciątko Ewy... Tylko całować fałdeczki, hihi

Milo bylo pospacerowac z wozkiem i te oczy wlepiene w wozek :-D i ..jaka ona sliczna...ale slodziutka... a mam dumna:tak:

Agnes ja czekalam az bedzie pogoda akurat dzis sie udalo:-)

Pregowka nic sie nie martw jescze pospacerujesz z wozkiem trzymam kciuki za szybki porod:tak:

reklama
AgnestBest dziekuje za rade:tak:
Rita78 moj maluszek dobrze zasysa bo regularnie przychodzi do nas polozna i widzi jak go przystawiam.
Kupilam herbatke HIPP dla matek karmiacych, moze pomoze:tak:
Gratuluje pierwszych spacerow, my tez juz spascerowalismy, pogoda dopisuje sloneczko. Nawet synus byl juz z nami w sobote na weselu:-)
Dzis jestem padnieta, bo maly co 1,5h budzi sie na cyca.
Zasnal, wiec ide sie zdrzemnac.

Do góry