reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
hej Mamuski Lipcowe

Dziewczyny wasze maluszki sa przesliczne -Gratulacje dla wszystkich mamusiek i ich pociech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez niby zaliczam sie do tych lipcoweczek , ale nie wiem czy uda sie zalapac na lipca:-(, termin mam na 30 wiec zobaczymy, jak nie to na 3 sierpnia mam na wywolanie.:tak:
Jestem zrozpaczona jak tak patrzena was z tymi malenstwami , a ja musze jeszcze czekac:wściekła/y:, normalnie zazdroszcze wam kobity ze macie juz wszystko za soba.
papa

!!!! Wszystkim Mamusiom gratulacje !!!!
Ja jeszcze 2 w 1. Czuję się chyba normalnie jak na koniec ciąży- i chyba raczej mam wielkie szczęście, że nie dopadają mnie obrzęki. Oczywiscie najgorzej w nocy- nie mozna sie nawet przekręcić. Stękam i sapie jak parowóz, hihihi.

Dziewczyny. Dajcie znać co polecacie: Bepanthen czy PureLan?

niunka19-82 mamy terminy dzień po dniu... ciekwe, która z nas pierwsza? Ja byłam u ginka w piątek - na razie wszystko wskazywało, ze jeszcze pochodzimy z maluszkiem razem... ale to było tydzień temu. Teraz mam wizyte we wtorek (31 VII- czyli w dzień terminu). Ciekawe czy doczekamy...
To czekanie jest najgorsze. Zazdroszczę Wam Dziewczyny, ze macie już za soba pobyt w szpitalach. Wrrrrr... nienawidze szpitali... a jeszcze ten w Gdyni jest taki ... obskurny.. bllleeee..

reklama
Do góry