reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Gratulacje za wszystkich rozdwojonych mamuś i ich skarbów.
U nas dopiero się zaczyna i wielkie odliczanie.
U nas dopiero się zaczyna i wielkie odliczanie.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
hej Mamuski Lipcowe
Dziewczyny wasze maluszki sa przesliczne -Gratulacje dla wszystkich mamusiek i ich pociech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez niby zaliczam sie do tych lipcoweczek , ale nie wiem czy uda sie zalapac na lipca:-(, termin mam na 30 wiec zobaczymy, jak nie to na 3 sierpnia mam na wywolanie.
Jestem zrozpaczona jak tak patrzena was z tymi malenstwami , a ja musze jeszcze czekac, normalnie zazdroszcze wam kobity ze macie juz wszystko za soba.
papa
Dziewczyny wasze maluszki sa przesliczne -Gratulacje dla wszystkich mamusiek i ich pociech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez niby zaliczam sie do tych lipcoweczek , ale nie wiem czy uda sie zalapac na lipca:-(, termin mam na 30 wiec zobaczymy, jak nie to na 3 sierpnia mam na wywolanie.
Jestem zrozpaczona jak tak patrzena was z tymi malenstwami , a ja musze jeszcze czekac, normalnie zazdroszcze wam kobity ze macie juz wszystko za soba.
papa
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Niunka ja tez musze czekac i tez czas leci tak wolno wszytko sie dłuzy...
tez juz bym chciała byc po...
tez juz bym chciała byc po...
!!!! Wszystkim Mamusiom gratulacje !!!!
Ja jeszcze 2 w 1. Czuję się chyba normalnie jak na koniec ciąży- i chyba raczej mam wielkie szczęście, że nie dopadają mnie obrzęki. Oczywiscie najgorzej w nocy- nie mozna sie nawet przekręcić. Stękam i sapie jak parowóz, hihihi.
Dziewczyny. Dajcie znać co polecacie: Bepanthen czy PureLan?
Ja jeszcze 2 w 1. Czuję się chyba normalnie jak na koniec ciąży- i chyba raczej mam wielkie szczęście, że nie dopadają mnie obrzęki. Oczywiscie najgorzej w nocy- nie mozna sie nawet przekręcić. Stękam i sapie jak parowóz, hihihi.
Dziewczyny. Dajcie znać co polecacie: Bepanthen czy PureLan?
niunka19-82 mamy terminy dzień po dniu... ciekwe, która z nas pierwsza? Ja byłam u ginka w piątek - na razie wszystko wskazywało, ze jeszcze pochodzimy z maluszkiem razem... ale to było tydzień temu. Teraz mam wizyte we wtorek (31 VII- czyli w dzień terminu). Ciekawe czy doczekamy...
To czekanie jest najgorsze. Zazdroszczę Wam Dziewczyny, ze macie już za soba pobyt w szpitalach. Wrrrrr... nienawidze szpitali... a jeszcze ten w Gdyni jest taki ... obskurny.. bllleeee..
To czekanie jest najgorsze. Zazdroszczę Wam Dziewczyny, ze macie już za soba pobyt w szpitalach. Wrrrrr... nienawidze szpitali... a jeszcze ten w Gdyni jest taki ... obskurny.. bllleeee..
mam jedno i drugie,dwa kremy są świetne
reklama