reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dzieki za pocieszenie Marika Faktycznie dobry pomysl na podniesieniu sie na duchu "ile mam musi wstawac";-)
Mam jeszcze ogromne pytanie zwlaszcza do mam chlopcow, moj synek gdy robi siusiu, ma zazwyczaj obsikany caly bok, a zdaza sie ze i plecy, pomozcie co robie zle przy zakladaniu tej pieluchy:wściekła/y: za kazdym razem musze mu zmieniac ubranko.

reklama
Dzisiaj tak krótko powiem, że od poniedziałku jestem mamusią Igorka. Poród naturalny zabiegowy bo połozenie miednicowe. Było cięzko .... ale szczesliwie sie zakonczylo. :-)

Mam jeszcze ogromne pytanie zwlaszcza do mam chlopcow, moj synek gdy robi siusiu, ma zazwyczaj obsikany caly bok, a zdaza sie ze i plecy, pomozcie co robie zle przy zakladaniu tej pieluchy:wściekła/y: za kazdym razem musze mu zmieniac ubranko.

przy każdej zmianie pieluszki trzeba opuszczać w dół siusiaczka i pieluszki więcej na brzuszku niż na pupci:-):-)

Agnes wielkie gratulacje!

Niusia, mój sposób na zasikane plecki jest taki sam jak Ewy, chociaż musze jeszcze spróbować z tym "wiecej pieluchy z przodu", bo do tej pory kikut mi na to nie pozwalał! :)

J atylko na chwile do Was wpadlam bo nie wiem czy ktoras ma kontakt z Sensi... dostalam od Niej sms'a (tak kolo 6 rano) ze od 4 ma skurcze i jest juz na porodowce.

Witam,
my juz w domku cale szczzescie bo szpitali nie znosze.Porod opisze w watku o porodach.Mala jest sliczniutka zdjecia tez umieszcze tam gdzie trzeba.

Gratuluje Agnes i trzymam kciuki za Sensi:tak:

Ewa, Zebra dziekuje. Juz wiem gdzie lezy wina, ja bralam siusiaczka do gory, bo tak mi tesciowa powiedziala zeby robic choc niewiem tak naprawde po co:no:

Trzymam kciuki Sensi.

Anka milo ze juz w domku jestes, a szpitali to chyba nikt nie lubi.

reklama
O rany co tu się dzieje:)
Aniu Gratulacje piękności!!! śliczna córcia:) fajnie że już jesteś.
Agnesbest Ci również Gratuluję!;-)

Siusiaka synka też "układam "w dół...bo to przecież zwis męski:-D:-p ale pieluszkę mam równo..na brzuszku i na pleckach- ale tez czasem się zdarzy że się cały osika.

Ewo co małpa!! :-D:-D a tak nie jest? sama na świecie nie wstaje do dziecka:happy2: a z tym podłączaniem masz dobrze...ja dziś pierwszy raz spałam sama z juniorem...i kobieto luksus...jeden raz go karmiłam, tak mu było dobrze że spał całą noc:szok::-D(przebudzałam go dwa razy na zmianę pieluchy ale nie dopominał się cycka..

Do góry