reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Jestem juz w domku, upal mnie dobija nogi mam jak balony gdyby nie ciezar ciala pewnie bym odfruneła:-D
Dzidzis ma sie swietnie na usg nawet sie do mnie usmiechnela jest gotowa do porodu glowka w dol seruszko elegancko bije.szyjka miekka ale szczelnie trzyma:tak:lekarz mowi ze jak jeszcze wytrzymam 4 tyg to moge zaczac smialo rodzic a ja mu na to ze poczekamy do 17 lipca i ze sie nie spiesze:-D

Magdo masz racje synowie sa za duzi ale bedzie mala miala niezla obstawe;-)
Pastela wspolczuje Ci

A teraz ide zrobic porzadek w kuchni :-p bo jak moj wejdzie tam to tak jak by perszing przeszedł:laugh2:

Anka- to pieknie, ze wszystko ok.:tak::tak:Mam pytanko- czy widzialas gdzies juz czeresnie i po ile ? Bo ja tu w warzywniaku po 6 eu za 500 gram:szok::szok::szok: W marketach powinny byc tansze ale tam jeszcze nie spotkalam a tak bym sobie zjadla:-(

a ja dzisiaj jadlam czeresnie majowki ale u nas w polsce byly smaczne mmmmmmmmmmm no i oczywiscie truskawki ja mam to wszystko u rodzicow w ogrodzie.... nadal czekam na meza ale juz tylko 2 dni do niedzieli mam nadzieje ze czas mi szybko zleci!!!?:)

Cześć dziewczyny!
Ja po meczącym dniu. całym prawie przepłakanym... postanowiłam sobie do was zajrzeć, a potem idę do łóżka ... nareszcie - i już nic mnie nie obchodzi...
Magdalenka - wbiłaś mnie w osłupienie!! Serdecznie gratuluje takiej gromadki. Pomoc masz gwarantowaną. U mnie było tak, że jak mama zaszła w ciążę ze Szczurkiem (braciszkiem moim) to ja miałam 14 lat a moja siostra 18!!!! Wiem jak wiele pomagałyśmy mamie, bo ona po 3 miesiącach wróciła do pracy i to ona pracuje sobie bagatela 12-14 h/dobę. Przejęłyśmy wszystkie możliwe obowiązki nad małym i tak do dziś zostało. Takim mamom to dobrze... przyjdą ucałują, a starsze rodzeństwo do brudnej roboty... nieźle to sobie zaplanowałaś..;-);-);-)!! Oczywiście żartuję! Domyślam się że wszyscy twoi mężczyźni oszaleją na widok kobietki w domu!!! I jeszcze raz gratuluję!!!

reklama
Do góry