reklama
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Witam się!!!
Mariczko ja to już sie przeniosłam na ten wątek zamknięty...
A tak ogólnie to faktycznie chwilkę mnie nie było...
Ja też dzisiaj nie mogłam spać,dzidzia się wirciła,a teraz za to ucichła i brzuszek boli....muuuuuuuuuuu :-( :sick:
Mariczko ja to już sie przeniosłam na ten wątek zamknięty...
A tak ogólnie to faktycznie chwilkę mnie nie było...
Ja też dzisiaj nie mogłam spać,dzidzia się wirciła,a teraz za to ucichła i brzuszek boli....muuuuuuuuuuu :-( :sick:
marika
Fanka BB :)
nie błądzę kochane-ale jestem tu przyzwyczajona..to raz...a dwa nie piszę tu nic takiego co by mogło-nie wiem innych w oczy kłóć dla mnie wątek zamknięty to jak będę chciała się nie wiem wyżalić, kogoś pocieszyć..dać foto słonia hehe, a tak ogólnie to chyba będę tu pisać-jak was zabraknie to tam zajrzę...
Alkmena
mama 2007 i 2015
Witam - ja też nie mam zamiaru się przenosić - po co nam dwa fora? Bez sensu... Inne miesiące działają normalnie tylko my bedziemy się ukrywać?? Zebra - ten admin chyba nie zrozumiał o co chodzi Może trzeba po prostu utworzyć wątek (np. "Galeria zdjęć naszych pociech" czy jakoś tak), potem zgłosić do admina aby dostęp do niego miały osoby które rodzą w lipcu? Coś takiego jest na majówkach...
Alkmena
mama 2007 i 2015
ehh - chyba tak się nie da jak pisałam... ale wg mnie tamte zamknięte forum powinno być przeznaczone na zdjecia naszych pociech albo na jakies inne ściśle tajne sprawy....
Grubelek
mamy lipcowe'07
Albo przenieśc tamten tu.... i rzeczywiście niech tam beda zdjęcia i inne takie.... :-)
reklama
HEJ:-):-):-) Dziewczyny ja jestem na wychowaczym zasiłku i 17 mi sie kończy a termin na 24lipca Niewiem od czego zaczc załatwianie ,choc jeszcze czas ale niewiem czy macierzyński bede miec i kto go bedzie płacił jak teraz jestem na zasiłku wychowawczym .Te sprawy urzedowe to dla mnie czarna magia .A na drugie dziecko tez dwa lata biore wychowawczego płatnego .Teraz dostawałam zasiłek to chyba nie biorą tego pod uwage i jest to dochód utracony tylko męża dochód i dzielą na wszystkich .Namieszałam ale jak któraś z was sie oriętuje to plllllliiiiiiiisssssssss;-)