reklama
Marika, mój sam z siebie zagaduje do Buły i głaszcze brzuch. Jedynie boi się mocniej nacisnąć, żeby ją sprowokować do ruchów
A ponieważ większą część dnia Mariusza nie ma w domu, to wymyśliłam, że nagramy Bułce bajki czytane przez tatuśka, żeby się z jego głosem oswoiła :-)
A ponieważ większą część dnia Mariusza nie ma w domu, to wymyśliłam, że nagramy Bułce bajki czytane przez tatuśka, żeby się z jego głosem oswoiła :-)
marika
Fanka BB :)
Zebrra, no to jednak moja Buła będzie musiała zdecydować się na poliandrię: weźmie sobie Twojego Jasia i Bazylowego Marcela ;-)
w takim razie Mila czy twoja zechce mojego juniora??
mi podoba sie dla chłopca marcel ! a co do mowienia do brzuszka to moj marcin wciaz rozmawia z mala opowiada jej jak mu minal dzien , jak ja kocha i w ogole o wszystkim .Nasza mała jest cwana i jak tata ja głaszcze to anie nie drgnie czasami marcinowi udaje sie poczuc jak kopnie ale czesciej widzi jak mi mala w brzuszku sie wierci ja leze spokojnie po kolacyjce hahah!
capri
po prostu ja ;)
Marika, Hubert mi się bardzo podoba. My dla synka najpierw wybraliśmy Ksawery lub Mikołaj, ale potem raczej skłanalismy się ku Maksymilianowi. No ale jak się okazało, ze bedzie jednak córeczka, to trzeba było główkować od nowa :-)
Podoba mi się baaardzo Mateuszek, ale w rodzinie jest już jeden Mati, więc odpadło to imię nawet jakbysmy mieli mieć synka.
Ankami, z tą kasetą to dobry pomysł ale mój M by się nie zgodził
Natila, to zupełnie tak jak u mnie. Jak M głaszcze mój brzuch, to mała sie uspokaja. Ja mu powtarzam, ze skoro ma taki dobroczynny wpływ na nia, to on ja bedzie w nocy uspokajał ;-)
Podoba mi się baaardzo Mateuszek, ale w rodzinie jest już jeden Mati, więc odpadło to imię nawet jakbysmy mieli mieć synka.
Ankami, z tą kasetą to dobry pomysł ale mój M by się nie zgodził
Natila, to zupełnie tak jak u mnie. Jak M głaszcze mój brzuch, to mała sie uspokaja. Ja mu powtarzam, ze skoro ma taki dobroczynny wpływ na nia, to on ja bedzie w nocy uspokajał ;-)
Negri - i jak ten nowy numer, przeglądałaś już ???
Bardzo lubię M jak mama i zaraz spróbuję kogoś wysłać z delegacją do kiosku, bo sama muszę leżeć, a czekam z niecierpliwością na nową prasę fachową :-)
Pozdrawiam
Nusia sorki że tak późno piszę ale oglądałam i nawet fajne jest :-):-):-)
A ja dopiero wróciłam z zakupów i troszkę kupiłam ale teraz wezmę się za obiadek i jak będę miała trochę czasu to jakieś zdjęcie wrzucę :-):-):-)
PASIASTA GRATULUJę JASIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Pampers.pl zobaczcie sobie jak sie rusza dzidzia w brzuszku