reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Marika przytulam mocno... trzymaj się...
Marika przytulam mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W takich sytuacjach trudno coś powiedzieć, poradzić ... najlepiej być blisko ... Trzymaj się kochana !!!!!!!!!!!! I nie pisz że nie chce Ci się żyć bo Ty musisz żyć dla swojego maleństwa i córeczki !!!!
Mariko wiem jak to boli bo sama przez to przechodziłam, bardzo mi przykro..., ale dziewczynko Ty sie musisz jakoś uspokoić i masz dla kogo żyć jak najbardziej, postaraj sie Kochana, wiem, że to trudne, pewnie chciałabyś być teraz razem z siostrą...przytulam Cię mocno
Marika- strasznie mi przykro. Wyrazy współczucia dla Twojej siostry. Będzie jej teraz bardzo ciężko, będzie potrzebowała mnóstwo wsparcia. Biedactwo :-(
Postaraj się troszeczkę uspokoić, myśl teraz o swoim aniołku. Co za dużo stresów to niezdrowo.
Postaraj się troszeczkę uspokoić, myśl teraz o swoim aniołku. Co za dużo stresów to niezdrowo.
Moja koleżanka z pracy też straciła dzidziusia, byłaby też lipcóweczką. Od tej pory patrzy na mnie wilkiem, jakoś tak trudno nam ze sobą rozmawiać. Za moimi plecami opowiada jak bardzo mi zazdrości, jakie to inni mają szczęście itp...To trudna sytuacja, nieprzyjemna dla nas obu.
Dlatego myślę Marika, że Twojej siostrze będzie ciężko także dlatego, że Twój dzidziuś jest i będzie zdrowy...A im się nie udało... :-(
Dlatego myślę Marika, że Twojej siostrze będzie ciężko także dlatego, że Twój dzidziuś jest i będzie zdrowy...A im się nie udało... :-(
Negri - owocnych ćwiczeń w szkole rodzenia!!!
Dziewczyny a co u Was z kręgosłupem??
U mnie jest coraz gorzej. Cały dzień boli, w nocy mam problem ze ściągnięciem się z łóżka do ubikacji. Boli jak cholera! Kręgosłup i krzyże!!!
Czy Was też tak boli?
Dziewczyny a co u Was z kręgosłupem??
U mnie jest coraz gorzej. Cały dzień boli, w nocy mam problem ze ściągnięciem się z łóżka do ubikacji. Boli jak cholera! Kręgosłup i krzyże!!!
Czy Was też tak boli?
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Negri miłej "zabawy"...:-) ;-)