reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

milla nic nie pomoże tu już tylko może być coraz gorzej he he jedynie poród-ale wolę jeszcze się pomęczyć i po marudzić :tak::-p

reklama
Mila dzięki Kochana... co do kompromisów, to obojgu nam trudno (ja baran, on byk), ale postaram się... :)

Co do twoich pytań odnośnie wózka, to niestety nie można na nim zainstalować fotelika i nie można zamontować spacerówki tyłem do kierunku jazdy (i to według mnie jego największa wada...)

Mówisz spotkanie na Pradze :)) Anka ma rację to pewnie w zoo na oiglądaniu zeberrek się spotkałyśmy :)))

Marika
zdecydowanie zgadzam się z Anką po prostu pieprzysz bzdury!!!

jak sie tak czujesz to zadne pocieszenia i gadanie tego nie zmieni:no:

ja tez czuje sie żle grubo i wogóle :eek: juz mi nic nie pomaga zadne zabiegi kosmetyczne ani kąpiele..chyba musze to przeczekac bo jakie jest inne wyjscie...a tez mnie doluja chudzitkie osoby w okolo...szczegolnie jak jade do pracy tam same laski chudziutkie fajnie ubrane w obcisle jeansy a ja zakladam te swoje pantalony...albo dres

cale zycie moja zmora sa ramiona i cycki(ogromne i tluste),teraz dopiero zle wygladaja..........marika ja waze tyle co ty a mam 165cm i kto tu jest gruby!!!!

Zebrra, byczo-baranie kompromisy są możliwe, tylko u nas ta konfiguracja jest odwrotna do Waszej ;)

Patina, Marika - przestańcie, to jeszcze tylko 3 miechy a jak się postaracie to też będziecie potem wyglądać jak te podziwiane koleżanki.
Oj laski, laski i po co było się tak opychać tymi słodyczami?! Ja tam na rękach żadnego cellulitu nie mam, choć wagę mam całkiem słuszną :) Ale znając swój organizm wiedziałam, że nie mogę sobie pofolgować w imię jakichś wyimaginowanych zachcianek ;-)

wyjscie...a tez mnie doluja chudzitkie osoby w okolo.. laski chudziutkie fajnie ubrane w obcisle jeansy a ja zakladam te swoje pantalony...albo dres

hehehe dobre ja tak samo dres albo te wielkie mega spodnie ciążowe aż po cyce:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::dry:

A cellulitis na ramionach mi się zaczyna robić jak ścisnę łapę-wstyd stare grube baby tak mają....

reklama
Do góry