reklama
marika
Fanka BB :)
Jestem jeszcze ja na chwilkę ale uciekam jest już Jareczek mój kochany i dziś będzie rozpieszczany ach Ola jak się cieszy szok! że jej tatuś wrócił..a ja jeszcze bardziej sory że wam to pisze ale ogarnia mnie taka radośc-w końcu coś miłego w dzisiejszym nudnawym niekończącym się dniu....;-)
Do jutra papa buziak
Do jutra papa buziak
Hej dziewczyny! Dziękuję za wsparcie. To był długi i męczący dzień :-(.
Idę odpoczywać. Dzidzia robi mi rewolucje w brzuszku. Jakiś artysta cyrkowy mi tu rośnie, takie kopniaki, przewroty hoho!
Ciężarówce więcej nie potrzeba do szczęścia. Jeden kopniaczek i kłopoty uciekają w zapomnienie...Dzięki Bogu za mojego syneczka!!!
Dobranoc!
Słodkich snów!!!
Idę odpoczywać. Dzidzia robi mi rewolucje w brzuszku. Jakiś artysta cyrkowy mi tu rośnie, takie kopniaki, przewroty hoho!
Ciężarówce więcej nie potrzeba do szczęścia. Jeden kopniaczek i kłopoty uciekają w zapomnienie...Dzięki Bogu za mojego syneczka!!!
Dobranoc!
Słodkich snów!!!
zebrra
Potrójna mama :)
Ja też się witam
Nicoya Kochana Ty się nie bój, ja po drugiej flaszce podam Wam wodę brzozową, czy jakiś inny denaturat, a i tak się nie zorientujecie…
A szparagi też się dla Was Kobiety znajdą
Miłego dnia!
Nicoya Kochana Ty się nie bój, ja po drugiej flaszce podam Wam wodę brzozową, czy jakiś inny denaturat, a i tak się nie zorientujecie…
A szparagi też się dla Was Kobiety znajdą
Miłego dnia!
co to za bezsenność????
WITAM W PONIEDZIAŁEK:-) :-) :-)
dziewczynki nie ide dziś do pracy, mam na ten tydzień zaległy urlop wypisany i go wykorzystam!!!!!!
nie dam rady poleźć krew mileci strumyczkiem z nosa, gardło zawalone, ach ta wiosna........a jak głowa pęka!!!!!
dzidzia kopie!!!cudownie sie bawi od 21!!
DO teg o urząd skarbowy dziś muszę załatwić, jeszcze się nie rozliczyłam.
WITAM W PONIEDZIAŁEK:-) :-) :-)
dziewczynki nie ide dziś do pracy, mam na ten tydzień zaległy urlop wypisany i go wykorzystam!!!!!!
nie dam rady poleźć krew mileci strumyczkiem z nosa, gardło zawalone, ach ta wiosna........a jak głowa pęka!!!!!
dzidzia kopie!!!cudownie sie bawi od 21!!
DO teg o urząd skarbowy dziś muszę załatwić, jeszcze się nie rozliczyłam.
Widzę, że same ranne ptaszki na tym forum . Mnie mama obudziła telefonem, że ojciec wpadnie o 14.00 (tylko po co dzwoni przed 7.00 żeby mi o tym powiedzieć??).
Puściłam pralkę i czekam do 8.00 na mój serial. Co tu dzisiaj robić???
Aaa...zaczęłam dzidzi czytać bajki . Codziennie rano i wieczorem jedno opowiadanie. Ciekawe czy mnie w ogóle słyszy hehe?
Ewa - ja ze skarbówką pomęczę się jutro :-(. Już się widzę w tym dłuuuugim ogonku do okienka. Yyyyy!
Puściłam pralkę i czekam do 8.00 na mój serial. Co tu dzisiaj robić???
Aaa...zaczęłam dzidzi czytać bajki . Codziennie rano i wieczorem jedno opowiadanie. Ciekawe czy mnie w ogóle słyszy hehe?
Ewa - ja ze skarbówką pomęczę się jutro :-(. Już się widzę w tym dłuuuugim ogonku do okienka. Yyyyy!
zebrra
Potrójna mama :)
Kajunia dawno Cię nie widziałam Kochana, dziękuję Ci bardzo, bardzo! :****
reklama