reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Jestem jeszcze ja na chwilkę:) ale uciekam jest już Jareczek mój kochany i dziś będzie rozpieszczany ach:):laugh2: Ola jak się cieszy szok! że jej tatuś wrócił..a ja jeszcze bardziej:) sory że wam to pisze ale ogarnia mnie taka radośc-w końcu coś miłego w dzisiejszym nudnawym niekończącym się dniu....;-)
Do jutra papa buziak

Hej dziewczyny! Dziękuję za wsparcie. To był długi i męczący dzień :-(.
Idę odpoczywać. Dzidzia robi mi rewolucje w brzuszku. Jakiś artysta cyrkowy mi tu rośnie, takie kopniaki, przewroty hoho!:-D
Ciężarówce więcej nie potrzeba do szczęścia. Jeden kopniaczek i kłopoty uciekają w zapomnienie...Dzięki Bogu za mojego syneczka!!!

Dobranoc!
Słodkich snów!!!

Ja też się witam :)

Nicoya Kochana Ty się nie bój, ja po drugiej flaszce podam Wam wodę brzozową, czy jakiś inny denaturat, a i tak się nie zorientujecie…

A szparagi też się dla Was Kobiety znajdą :)

Miłego dnia!

co to za bezsenność????
WITAM W PONIEDZIAŁEK:-) :-) :-)

dziewczynki nie ide dziś do pracy, mam na ten tydzień zaległy urlop wypisany i go wykorzystam!!!!!!:baffled: :baffled:

nie dam rady poleźć krew mileci strumyczkiem z nosa, gardło zawalone, ach ta wiosna........a jak głowa pęka!!!!!:-D :-D

dzidzia kopie!!!cudownie sie bawi od 21!!

DO teg:-D o urząd skarbowy dziś muszę załatwić, jeszcze się nie rozliczyłam.

Widzę, że same ranne ptaszki na tym forum :-D. Mnie mama obudziła telefonem, że ojciec wpadnie o 14.00 (tylko po co dzwoni przed 7.00 żeby mi o tym powiedzieć??).
Puściłam pralkę i czekam do 8.00 na mój serial. Co tu dzisiaj robić???

Aaa...zaczęłam dzidzi czytać bajki :tak:. Codziennie rano i wieczorem jedno opowiadanie. Ciekawe czy mnie w ogóle słyszy hehe?
Ewa - ja ze skarbówką pomęczę się jutro :-(. Już się widzę w tym dłuuuugim ogonku do okienka. Yyyyy!

zebrra
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) :-) :-) dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo dzieci i radości :-) :-) :-)

reklama
ZEBRRA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI URODZIN!!!

Dla Ciebie wesołe życzenia urodzinowe:

@@@ Te małpki chciały upiec Ci tort,
ale zdechły ze śmiechu, kiedy dowiedziały się ile masz lat! :)
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!

Do góry