reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya..
No właśnie Ankami ma rację :tak: , a Ty biedaku możesz w ciązy coś pokręcić... mam nadzieję że sprawa wyjasni się i zakończy pozytywnie dla Ciebie.

reklama
ankami jak przeżyję to pojadę i ją zatłuczę.... chociaż to ja powinnam sprawdzić - życie mnie widocznie nie nauczyło sprawdzania wszystkiego 5 razy zanim się podpisze....
najgorsze że nie wiem nawet jak ja mam Dużemu o tym powiedzieć....

oddałybyście kasę komuś która wpłynęła na wasze konto przez pomyłkę? hehehehe (ja to naiwna jestem....że takie pytania zadaję)

jadę.... mimo wszystko łudzę się że ten ktoś będzie uczciwy i mi te pieniądze odda.. ankami - nie wiem dla jednych 2600 zł jest poważną kwotą (np dla mnie) a dla innych nie...

nicoya-- powodzenia, będzie dobrze ,ciężarnym się nie odmawia!!!!!!!
poważna sprawa i poważna kwota....

TRZYMAM KCIUKU!!!!

WRÓCIŁAM OD ALERGOLOGA...KRZYŚ MA ALERGIĘ WZIEWNĄ....I LECZENIE DŁUGIE NAS CZEKA
DOSTAŁ TEŻ LEKI OD ASTMY OSKRZELOWEJ.........STĄD TEN KATAR I KASZEL

Nicoya trzymam kciuki, a tak swoją drogą to powinna to wyjasniać baba z banku, bo jakby mi ktoś obcy przyszedł i kazał konto sprawdzać, to stwierdziłabym, że jakiś nawiedzony... najpierw kazałabym zadzwonić babce z banku, żeby uprzedziła o takiej pomyłce...

reklama
Nicoya ale numer....powinien gość oddać...był weekend może nawet nie zauważył bo nie brał kasy z banku albo coś..takie kwoty to się zwraca...więc głowa do góry...a jeśli nie to bank musi ci zwrócić trudno jest na papierku że zostało przelane na inne konto a ty podpisałaś bo nie zauważyłaś.... jesteś klientem nie musisz znać na pamięć numeru konta to raz a dwa pracownik banku jest tam od tego aby dbać o twoją kasę a nie od siedzenia i pierdzenia w stołek!:tak:

Do góry