Negri, ale coś jak osłabienie? może przestań już tak biegać? Jeśli to są takie stany osłabienia bliskie omdleniu, to ostatnio mój lekarz stwierdził, że to normalka, zwłaszcza jak się zbyt długo stoi (wtedy pogarsza się krążenie).
reklama
marika
Fanka BB :)
Ankami widziałam to zdjątko -fajnie jest zrobione
anna nie denerwuj się ja popieram dziewczyny-opony muszą być to podstawa-to tak jak ty byś bez butów chodziła
A kasa, wiem jakie czasy-nic dodać nic ująć, jak masz parę groszy to zacznij kupować raz mydełko, raz kremik, butelkę, małymi kroczkami się nazbiera a potem nie będzie to wielki koszt
Dobra idę wyciągnąć biszkopta z piekarnika i wezmę prysznic...robie się senna....dobranoc!
anna nie denerwuj się ja popieram dziewczyny-opony muszą być to podstawa-to tak jak ty byś bez butów chodziła
A kasa, wiem jakie czasy-nic dodać nic ująć, jak masz parę groszy to zacznij kupować raz mydełko, raz kremik, butelkę, małymi kroczkami się nazbiera a potem nie będzie to wielki koszt
Dobra idę wyciągnąć biszkopta z piekarnika i wezmę prysznic...robie się senna....dobranoc!
Alkmena
mama 2007 i 2015
Anna_79 - my mieliśmy kupować łóżeczko Radek III - ostatnio byliśmy w sklepie i stała ta kołyska - fakt ma dwa połączone bolce które blokują kołyskę jednak są kilkumilimetrowe luzy i mimo wszystko trochę się buja i nie jest sztywne. Mężowi spodobał się i powiedział, że zawsze można dodatkowo wsadzić między te bujające się płozy kawałek gumy i wtedy będzie bardziej stabilne. W tej chwili zastanawiamy się nad Radek II i Radek III... tylko nie wiemy jaki kolor (nie wiem, który kolor jest który :-) słomka, sosna i teak )
Anna łóżeczko super ostatnio sama takie oglądałam bo mam meble i komodę dla maleństwa w kolorze gruszy i by mi pasowało kolorystycznie ;-)
Ankami pewnie jakieś osłabienie, ale mąż mi zapowiedział że jutro nigdzie nie wychodzę i odpoczywam no i od dziś każe mi chodzić spać ok 22 Odpocząć sama chce bo gdyby nie mój tata to pewnie bym dzisiaj spała cały dzień a on zadzwonił o 10 i mnie obudził hihihihi Ale teraz pozwolicie że idę zrobić jakąś lekką kolacje (może sałatka owocowa) i się położe :-) Pojawie się jutro na 100 % Pozdrawiam
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
Ankami pewnie jakieś osłabienie, ale mąż mi zapowiedział że jutro nigdzie nie wychodzę i odpoczywam no i od dziś każe mi chodzić spać ok 22 Odpocząć sama chce bo gdyby nie mój tata to pewnie bym dzisiaj spała cały dzień a on zadzwonił o 10 i mnie obudził hihihihi Ale teraz pozwolicie że idę zrobić jakąś lekką kolacje (może sałatka owocowa) i się położe :-) Pojawie się jutro na 100 % Pozdrawiam
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
Grubelek
mamy lipcowe'07
Anna my mamy klasyczne łóżeczko o takie ŁÓŻECZKO RADEK VII SOSNA KLUPŚ+Ex MATERAC W-wa (170847124) - Aukcje internetowe Allegro
i dodatkowo taki kosz Kosz wiklinowy +posciel+materac+stelaz (172186480) - Aukcje internetowe Allegro
jeżeli chodzi o kołysanie to Julkę do zasypiania kołysalismy w foteliku samochodowym miała taki okres a potem jej przeszło... :-)
Ankami zdjęcie bardzo sympatyczne
A na robienie zakupów dla dzidzi to jam sposób kupuje, chowam a potem mówie że to już dawno kupiłam i jest ok ;-)
i dodatkowo taki kosz Kosz wiklinowy +posciel+materac+stelaz (172186480) - Aukcje internetowe Allegro
jeżeli chodzi o kołysanie to Julkę do zasypiania kołysalismy w foteliku samochodowym miała taki okres a potem jej przeszło... :-)
Ankami zdjęcie bardzo sympatyczne
A na robienie zakupów dla dzidzi to jam sposób kupuje, chowam a potem mówie że to już dawno kupiłam i jest ok ;-)
marika
Fanka BB :)
ja już gotowa do snu..jeszcze zasiadłam na 5 min, buszuje po necie i trafiłam na link gdzie
dziewczyna opisuje co ją spotkało w 22 tyg ciąży, teraz rozmyślam i głaszczę mój brzuszek jakie z nas szczęściary że nasze dzidzie zdrowo rosną...że ich serduszka biją-to cenny skarb czasami takie rzeczy uświadamiają nam że... trzeba się cieszyć każdym dniem
dziewczyna opisuje co ją spotkało w 22 tyg ciąży, teraz rozmyślam i głaszczę mój brzuszek jakie z nas szczęściary że nasze dzidzie zdrowo rosną...że ich serduszka biją-to cenny skarb czasami takie rzeczy uświadamiają nam że... trzeba się cieszyć każdym dniem
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Marika niech rosną zdrowe...
A ja tego nie czytam , raz juz mnie to spotkało....
A ja tego nie czytam , raz juz mnie to spotkało....