reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziewczyny nie warto się denerwować, każdy ma prawo myśleć co chce a my lepiej myślmy ciepło o dzieciątkach ;-) hihihi Dawno mnie nie było, ale miałam problemy rodzinne które kosztowały mnie troche stresu :-( .

reklama
Witam się porannie :) Trochę przykro, że atmosfera na forum trochę się popsuła, mam wrażenie, że ja ją zapoczątkowałam i chyba nie do końca chodziło mi o to, żeby tak się skończyła, ale temat jest zamknięty i mam nadzieję, że nie będzie już tutaj takich sytuacji...

Miłego weekendu Dziewczynki...

Negri dobrze, że do nas wróciłaś :)

Witam.
Zebrra co do tych zamawianych przez nas ciuszkow to ciekawa jestem kiedy przyjda???Daj znać jak już bedziesz miała.
Pozdrawiam i życze supew weekendu.:-)

i dobrze ze juz po wszystkim bo chyba kazdy czul sie troche dziwniw co przy niektorych wypowiedziach niektorych forumowiczek ....o czym mamy tu gadac jak nie o podstawowych rzeczach zycia codziennego...??? jak komus to nie pauje to niech w tym nie uczestniczy:):wściekła/y: ...
mnie pasuje jak najbardziej wiec ciesze ze sie ze tutaj wchodze

a co dzis na obiad gotujemy kochane dziewczyny???
milego weekendu:happy:

Zebrra dzięki ja też się cieszę że już jestem hihi :-)

A co do obiadku mam dzisiaj naleśniki nadziewane pod beszamelem :happy: niedługo postaram się wrzucić Wam przepis ;-)

Miłego weekendu dziewczyny

hej kobietki w sobotni poranek;-) dobrze ze juz po wszystkim ,przynajmniej takie osoby nie beda nam psuły wątku:wściekła/y:
............... a my dziś na obiadek schabowy buraczki no i ziemniaczki:happy:
negri witaj:-)

Uch, chciałam jeszcze cos napisac ale mnie wywaliło i moze to lepiej, skoro temat juz zamknięty. Nie warto.
Fajny program. Chciałabym juz miec takiego malucha na kolanach.
A skoro juz o jedzeniu mowa, to ja dzisiaj pożarłam croissanta z roztopionym serem żółtym. Któras z Was pisała, ze ma obsesję na punkcie sera zółtego - witam w klubie. Byłam jakis czas temu u dietetyczki, aby powiedziała mi co jesc, zeby było dobrze dla dziecka (nie jem mięsa) i jak spytała co lubię, odpowiedzialam "ser". A ona: "a cos jeszcze?", a ja: "... roztopiony ser" :-) :-) Pani była lekko zdezorientowana hehe

Ewa, a dzwonił wtedy do Ciebie ten Pan ze sklepu? Bo do mnie zadzwonił powiedzieć, że przesyłka bedzie tańsza, co mnie bardzo mile zaskoczyło, no ale oczywiście zamówiłam jeszcze kilka rzeczy... :)

Patina no własnie nie mam pomysłu na obiadek... Negri a czym nadziewasz te naleśniczki???

reklama
Do góry