reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

witam poznym wieczorkiem:-D
karinm fajnie ze u grzesia wszystko dobrze dzielny chlopak a z tym psikusem to sie nie martw moja julka czasmi wybiera ciocie nie mnie :-( ale coz ja na to poradze i wtedy mi sie wydaje ze jestem zla matka:-(
buziaczku julka je to co my innego nic nie chce:-):-)
ankami wiec Twoja Lucja jednak nie ma najmniej zabkow jula ma 2 ale chyba znowu jej jakies ida bo taka marudna w nocy budzi sie z krzykiem mimio ze smoczek w buzi nic nie chce ani pic ani mleczka a ni na raczkach sie nie uspokoi
a i dziasiaj 1 raz zrobila siusiu do nocniczka ale byla zadowoolna:-D:-D:happy: a ja taka dumna no i teraz co na chwile na niego siada i raczke wklada czy nic nie leci hahahah kupilsmy taki co muzyczka gra jak sie nasiusia:tak: i chyba to ja zaintrygowalo
dobra dziewuszki ledce na zamkniety

reklama
julce przez przypade sie dzisaij udalo jha zobaczymy jak bedzie daelj :tak: a i tez czesto robi kupke na podloge albo siusiu do naszego lozka m dostaje szalu i sie drze"moglasa pampersa jej zalozyc" :-D:-D:-D

dzien dobry witam jako 1 dzisaj z kawka:-)
u nas noc troszke lepiej niz ostatnio ale nie obylo sie bez placzu i krzyku:no:
julka zrobila dzsia kupke na nocniczek:-D:rolleyes: a wy jak tam??? ja ide na zamkniety opisac co nie co:-p:laugh2:

Witam i ja.:-)
My dziś na poranny spacer nie idziemy, bo Maćkowi się nie chce.:no::sorry2: Ostatnio kilka razy go zmuszałam, co kończyło się awanturą:dry:, więc dziś mu odpuszczam. Zresztą mnie też się nie chce, a i zakupów nie mam. Poszkodowany jest tylko Grześ, bo on bardzo lubi wychodzić "pa-pa".:sorry2: No cóż, wszystkich nie da się zadowolić.:-p
Dobra idę na zamknięty, zobaczyć co zmajstrowała Paulisia:-D

hej dziewczynki
My juz po spacerku i teraz Julcio smacznie śpi:tak:
Nocniczek mamy też ten grający i jak już wcześniej pisałam to Julek nie umie do niego sikać wszystko wysikuje na zewnątrz:-D
Ilekroć z niego korzystamy (przynajmniej raz dziennie) to zawsze są jakies efekty.:-D

Odnosnie całusków to nie zdarza mu sie to czesto i dlatego był to dla mnie szok taki deszcz pocałunków w jednym dniu.:laugh2:
Katrinim jejuś ale musisz sie nacierpiec przy tych rozstaniach wspólczuje ci.Sama nie wiem czy wytrzymała bym taką rozłąkę.Ale musisz byc silna.Dobrze ze Grzesiu nie przeżywa tego tak bardzo i jest grzeczny robiąc postępy.

reklama
Do góry