reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamusie 2010

Jestem i ja Nadia wykapana najedzona i śpi a ja wykończona coś jestem chyba mnie łapie grypa jelitowa :(, pogoda do bani poł dnia snieg pada a nastepne poł deszcz. Juz by mogły te zęby jej wyjść bo niemożliwa jest, nie wiem czy te masci na dziąsła coś dawają??

reklama
Jestem i ja Nadia wykapana najedzona i śpi a ja wykończona coś jestem chyba mnie łapie grypa jelitowa :(, pogoda do bani poł dnia snieg pada a nastepne poł deszcz. Juz by mogły te zęby jej wyjść bo niemożliwa jest, nie wiem czy te masci na dziąsła coś dawają??

oj,nie fajnie, oby to nie ta grypa jelitowa...
U nas też zasypało, no ale cóż-zima:-)
Ja mojej smaruję, ale podejrzewam, że to pic na wodę. Niby chłodzi i znieczula (żel na ząbki). Można też podać paracetamol, żeby mniej bolało dzidzię.

jejku strasznie ciężko mi znaleźć czas na pisanie na forum :-( a może któraś ma gg?? i chęć popisać? bo gadu to mam mobilne- w komórce:-) Moja Zuzia zrobila sie strasznie wymagajaca... i rozdrazniona, na nic nie mam czasu:-( ani... chęci, zasypiam ostatnio tak szybko że nawet nie pamiętam kiedy i wogóle wieczora nie pamiętam :-p padam na ryjek :-p

To i ja się przywitam:). Mam na imię Karolina i jestem mamą lipcowej Poli 26.07.2010. Córcia aktaulnie śpi ale ile to potrwa kto wie, strasznie ma niespokojny sen:( ale dziś M do Niej w nocy wstaje:)

Sterkar to Pola z moją Zuzią z tego samego dnia ;-) mąż wstaje? to nie karmisz piersią? zazdroszcze troche butelkowym mamom... bo ja mam ostatnio karmienia co 2 godz w nocy a karmie piersią ... a że zuzie poje i zasypia spowrotem to mąż śpi całą noc a ja prawie wcale

Witaj Sterkar
Joaszka widze ze Wasz Ślub odbył sie 06.02.2010 mój 05.02 ale 2005 rok
No i oczywiście gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-)

• profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • add.png
    Dodaj jako kontakt
  • email.png
    Wyślij email

https://www.babyboom.pl/forum/members/sterkar-67340.html

jejku strasznie ciężko mi znaleźć czas na pisanie na forum :-( a może któraś ma gg?? i chęć popisać? bo gadu to mam mobilne- w komórce:-) Moja Zuzia zrobila sie strasznie wymagajaca... i rozdrazniona, na nic nie mam czasu:-( ani... chęci, zasypiam ostatnio tak szybko że nawet nie pamiętam kiedy i wogóle wieczora nie pamiętam :-p padam na ryjek :-p

no Butterfly, coś ja wiem na temat wymagających Zuzek i braku czasu:-)dziś wyjątkowo mam luz, bo miałam być w szkole i M się nastawił na pilnowanie, więc cały dzień dzielnie się zajmował.

Witaj Sterkar:-) Ponawiam prośbę o wpisywanie podstawowych info o sobie na wątku
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...cowych-mamus2010-podstawowe-infromacje-46762/
Już patrzę,że pierwsza 4 jest:-)

Sterkar to Pola z moją Zuzią z tego samego dnia ;-) mąż wstaje? to nie karmisz piersią? zazdroszcze troche butelkowym mamom... bo ja mam ostatnio karmienia co 2 godz w nocy a karmie piersią ... a że zuzie poje i zasypia spowrotem to mąż śpi całą noc a ja prawie wcale

My cycamy, także łączę się w bólu:-)tato czasem poda i odłoży Zuzię do łóżeczka.o ile nie zasnę z cyckiem na wierzchu i otwartą buzią:-D

Witaj Sterkar
Joaszka widze ze Wasz Ślub odbył sie 06.02.2010 mój 05.02 ale 2005 rok
No i oczywiście gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-)

a dziękujemy:-)
Jakoś tak u nas jak w starym dobrym małżeństwie teraz...trochę nudą wieje. Wiadomo, dziecko trochę wpływa na związek. Mam nadzieję, że jak Zu podrośnie, minie stan notorycznego zmęczenia, to i z małżonkiem coś drgnie:-)

reklama
Ja to numer dzis wywinelam.bylam calkowicie przekonana ze mamy jutro wizyte wujka m i pojechalismy na zakupy.ledwo do domu wyszlismy a przez okno widze mknacego wujka z kwiatami.oczywiscie na dzis sie umowilismy i dzieki bogu jakos ubrana bylam,zarcie dopiero co kupione wiec bylo ok.zreszta wujek to jedna z najmilszych ludzi w rodzinie.taki to moglby czesciej wpadac.

mysza-u mnie nalot tesciowej jutro.juz sie boje bo jej wlasny syn na nia nie czeka.no ale mam nadzieje ze jak zaliczy kawe to sobie pojdzie.
ja tez fryzjera zaliczylam i tez slepa jestem z tym ze szkiel nie wyciagam:)moje wlosy juz naprawde kwalifikowaly sie do sciecia.zadnych szalenstw tylko podcielam,troche skrocilam bo maryje zaczynalam przypominac no i podkoloryzowalam bo sie spraly.rozbraja mnie zawsze pytanie czy wlosy suszyc (nie,wylece z mokrymi w zimie na dwor.zreszta zima czy nie zima...)bo to dodatkowe 6 czy 8 euro...
tez mam wrazenie ze malej zebole zaczyna byc widac.zreszta od tygodnia ma temperature 38.no ale czas pokaze
i tez bym sobie jakis film z moim obejrzala ale przewaznie on takie durne s-f oglada.

joaszka-my tez bralismy slub w tym roku (w marcu) choc jestesmy ze soba od 9 lat!Jakos nigdy nam na nim nie zalezalo i nie chcialo nam sie organizowac.Stwierdzilismy ze najpierw bierzemy sie za dzieci a slub kiedys.no ale potem cos nam odbilo i cala impreze zorganizowalismy w przeciagu 3 mc co tez milo wspominam.slub bralam w jakims 22 tyg ciazy:)

kropa501-masz troche racji bo rzeczywiscie pisze sie o tym samym na dwoch watkach ale i nowym dziewczynom wierze ze trudno im sie polapac.ja nawet kiedys cos u nas poskrobalam ale jakos mnie poprzepedzaly dziewczyny,chyba nie przypadlam do gustu,nie wiem.w kazdym razie pamietliwa nie jestem:) poza tym podczytywalam was czasem ostatnio bo mimo wszystko interesuje jak sie inne dzieciaczki hoduja

madzik-ciebie kojarze a to dlatego ze mnie sie zawsze ta twoja julka podobala:)

moja to dosyc ulozona jest jesli chodzi o pory jedzenia i spania (czasem mysle ze jakis wbudowany zegar ma) ale jak jest wizyta to wolna amerykanka.
spadam troche do meza bo nic tylko stukam.
a gdzie tez zdjecia wkleic?wrzuce pare jak bede miala czas.

Do góry