Marta1981
Rodzyneczka
Wczorajszy Julek,jeszcze gorący;-) Zobacz załącznik 79041
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj uwielbia tylko nie wiem czemu moja bardziej mu sie spodobała,juz nie raz mi naprzestawiał a później nie wiedziałam co do czego i z czymJulkowa -widze,zeTwoj Synus tak jak moja Amelka uwielbia zabawa na klawiaturze
Dziekuje , bardzo Nam miloBuziaczku Blanka jak zwykle śliczna.
Dziekuje , ale nie tylko na fotkach ....akrobatkaBuziaczku Blancia to prawdziwa princeska,na fotkach wygląda uroczo.
Marta Juleczek jest taki duzy Super wyglada ;-)Wczorajszy Julek,jeszcze gorący;-) Zobacz załącznik 79041
Slodziak i te oczka .....mmmmmA to Julek ze swoja klawiaturą i ''myszką'' oczywiścieZobacz załącznik 79055
Aga slicznie wygladasz , naprawdeJulkowa -widze,zeTwoj Synus tak jak moja Amelka uwielbia zabawa na klawiaturze
1) Amela odpoczywa w sklepie
2)u nas w Callander
3) uwielbia jesc chlebek a potem mamy wielkie sprzatanko bo jesy go wszedzie
4) chyba mamusia zle poukładała moje kaszki