reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Buziaczku- z czapeczkami mamy maly problem bo Amelcia nie lubi ich za bardzo,jedynie ta rozowa jest ok bo ja nie obciska,a to tylko dlatego ze kupilismy troche wieksza,musze kupowac od 3-6miesiacy.

Rita- piekną masz córcie :tak:

Tak mi sie zdaje ze Julcia ma ciemne niebieskie oczka,moja Amelka takie ma...jestem ciekawa kiedy sie zmienia kolor oczu? moze wiecie?

Mówisz masz :-)

Oto mój śpiący poważny syn w kapciech królikach. Jak nie śpi to ostatnio cały czas prowadzi monologi ze wszystkim co znajduje się dookoła niego. Z wiszącą lampą, z karuzelką, z własną rączką albo z kwiatkiem :-D

nie ma co rosną nam dzieci jak na drożdżach :-)

skoro Buziaczek odczuwa niedosyt fotek ostatnio to ja też wkleję mojego mężczyznę malutkiego ;-)

lubi pogaduchy na przewijaku i sama nie wiem jak to jest ale te dzieci mają dziwną tendencję do zasypiania z rączką w powietrzu, jakby zastygały w bezruchu :-p

reklama
Do góry