Ritko - Sliczna Julenka , Nasza Blanka miala byc Julka lub Daisy , ale wybalismy wkoncu Blanka ladne zielone spioszki:-)bomba minka
reklama
Buziaczku- z czapeczkami mamy maly problem bo Amelcia nie lubi ich za bardzo,jedynie ta rozowa jest ok bo ja nie obciska,a to tylko dlatego ze kupilismy troche wieksza,musze kupowac od 3-6miesiacy.
Rita- piekną masz córcie
Rita- piekną masz córcie
:-):-) co taka cisza ze zdjeciami??
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Mówisz masz :-)
Oto mój śpiący poważny syn w kapciech królikach. Jak nie śpi to ostatnio cały czas prowadzi monologi ze wszystkim co znajduje się dookoła niego. Z wiszącą lampą, z karuzelką, z własną rączką albo z kwiatkiem
Oto mój śpiący poważny syn w kapciech królikach. Jak nie śpi to ostatnio cały czas prowadzi monologi ze wszystkim co znajduje się dookoła niego. Z wiszącą lampą, z karuzelką, z własną rączką albo z kwiatkiem
Kasiulec - ale ma puchy Wasz syn , extra buciki
nie ma co rosną nam dzieci jak na drożdżach :-)
skoro Buziaczek odczuwa niedosyt fotek ostatnio to ja też wkleję mojego mężczyznę malutkiego ;-)
lubi pogaduchy na przewijaku i sama nie wiem jak to jest ale te dzieci mają dziwną tendencję do zasypiania z rączką w powietrzu, jakby zastygały w bezruchu
skoro Buziaczek odczuwa niedosyt fotek ostatnio to ja też wkleję mojego mężczyznę malutkiego ;-)
lubi pogaduchy na przewijaku i sama nie wiem jak to jest ale te dzieci mają dziwną tendencję do zasypiania z rączką w powietrzu, jakby zastygały w bezruchu
reklama
ojjj czuje niedosyt czuje ....wklejac Mi tu szybciutko skarby lipcowe :-) jestem ciekawa jak urosly;-)
Podziel się: