reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

:szok::szok::szok: Jeju dziewczyny jakie malutkie i zgrabniutkie te wasze bebzoniki!! Sliczne:tak::tak:Moj to coraz bardziej przypomina blizniaczy bebzon...:-D:-D Ale niech rosnie i dzidzie w nim...;-);-)

reklama
Witam !!
Capri - Bardzo Ladny brzusio !! Ciekawe czy duzo Ci podskoczy do konca?
Ja tez bylam taka chudzina w 33 a teraz jestem juz prawie w 37 i nie przytylam i brzucha nie mam wielkiego , zadnych rozstepow itp.
Kasiulec81 - Moze byc tak ze po porodzie zrobia sie nam rozstepy, ale samrujmy ile mozemy i kiedy mozemy te brzuszki bo potem te rozstepy sa brzydkie ....i ten flak zostaje taki ochydny !!:dry:
Patina - Moj brzunio jest bardzo podobny wygladem z przodu ?;-)
Mialas kolczyk w pepku?? bo ja tak i mam teraz taka smieszna dziureeee:shocked2::-:)laugh2:mam nadzieje ze wroci do siebie wszystkooo!!
Ewa Bialystok - Ja tez dzis robie spaghetti bo juz za Mna chodzi od prau dni !! he he :p
Anka26,07 - Ja juz bym sie chciala chwalic swoja mala Lalunia !!
Pozdrawiam ja dodam nwe zdjecie w poniedzialek 37 tydzien !!

no wlasnie mialamkolczyk i tak nieciekawie teraz to wyglada ale chyba i tak juz nie bede pokazywac golego brzucha tzn chodzic w bluzeczkach odslaniajacych pepek wiec nie ma sie czym martwic:)

Zebrra- niekotorym kobietom po ciazy zostaje taki brzydki - flaczek :-D:no:ktory nie za ladnie wyglada,Tobie powrocilo do normy ale nie wszystkim powraca !!
ja odrazu chce jak najszybciej wrocic do formy byc chudziutka strasznie mnie przeraza obecny wyglad czasem mam taki dol z powodu brzucha ze nie wiem a czasem sie ciesze !! ale dobrze ze ciaa to chwilowy stan odmienny!!:-p:sorry2:

reklama
Do góry