reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
dziewczyny sliczne inkubatorki
Jeszcze troszeczke i nie bedzie czym sie chwalic
dziewczyny sliczne inkubatorki
no jak to? zawartością naszych wylęgarni będziemy się chwalić! ;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
No oczywiscie mam taka nadzieje ale mi chodzilo tylko o brzuszki
zebrra
Potrójna mama :)
Patina no proszę jaka brzuszkowa ewolucja super
Witam !!
Capri - Bardzo Ladny brzusio !! Ciekawe czy duzo Ci podskoczy do konca?
Ja tez bylam taka chudzina w 33 a teraz jestem juz prawie w 37 i nie przytylam i brzucha nie mam wielkiego , zadnych rozstepow itp.
Kasiulec81 - Moze byc tak ze po porodzie zrobia sie nam rozstepy, ale samrujmy ile mozemy i kiedy mozemy te brzuszki bo potem te rozstepy sa brzydkie ....i ten flak zostaje taki ochydny !!
Patina - Moj brzunio jest bardzo podobny wygladem z przodu ?;-)
Mialas kolczyk w pepku?? bo ja tak i mam teraz taka smieszna dziureeee:-laugh2:mam nadzieje ze wroci do siebie wszystkooo!!
Ewa Bialystok - Ja tez dzis robie spaghetti bo juz za Mna chodzi od prau dni !! he he
Anka26,07 - Ja juz bym sie chciala chwalic swoja mala Lalunia !!
Pozdrawiam ja dodam nwe zdjecie w poniedzialek 37 tydzien !!
Capri - Bardzo Ladny brzusio !! Ciekawe czy duzo Ci podskoczy do konca?
Ja tez bylam taka chudzina w 33 a teraz jestem juz prawie w 37 i nie przytylam i brzucha nie mam wielkiego , zadnych rozstepow itp.
Kasiulec81 - Moze byc tak ze po porodzie zrobia sie nam rozstepy, ale samrujmy ile mozemy i kiedy mozemy te brzuszki bo potem te rozstepy sa brzydkie ....i ten flak zostaje taki ochydny !!
Patina - Moj brzunio jest bardzo podobny wygladem z przodu ?;-)
Mialas kolczyk w pepku?? bo ja tak i mam teraz taka smieszna dziureeee:-laugh2:mam nadzieje ze wroci do siebie wszystkooo!!
Ewa Bialystok - Ja tez dzis robie spaghetti bo juz za Mna chodzi od prau dni !! he he
Anka26,07 - Ja juz bym sie chciala chwalic swoja mala Lalunia !!
Pozdrawiam ja dodam nwe zdjecie w poniedzialek 37 tydzien !!
zebrra
Potrójna mama :)
Buziaczku, jaki flak? Mnie tam żaden flak nie został... Wiadomo, że po samym porodzie, brzuch nie wygląda pięknie, ale to kwestia czasu... musi się wczystko wchłonąć...Witam !!
i ten flak zostaje taki ochydny !!
Zebrra- niekotorym kobietom po ciazy zostaje taki brzydki - flaczek ktory nie za ladnie wyglada,Tobie powrocilo do normy ale nie wszystkim powraca !!
ja odrazu chce jak najszybciej wrocic do formy byc chudziutka strasznie mnie przeraza obecny wyglad czasem mam taki dol z powodu brzucha ze nie wiem a czasem sie ciesze !! ale dobrze ze ciaa to chwilowy stan odmienny!!
ja odrazu chce jak najszybciej wrocic do formy byc chudziutka strasznie mnie przeraza obecny wyglad czasem mam taki dol z powodu brzucha ze nie wiem a czasem sie ciesze !! ale dobrze ze ciaa to chwilowy stan odmienny!!
reklama
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Hello Dziewczyneczki!!!Aleśmy się porozrastały!!!Pięknie rzunie i mamusie!!!A to już chyba przedostatnie chwile z kuleczką
A to mój 34 tc!!!!
A to mój 34 tc!!!!
Podziel się: