reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

reklama
A to nasz skarbek w 36tyg troszkę mało się prezentuje bo na siedząco ale tylko takie w tej chwili posiadam
mojeobrazy1007kj7.jpg

Okraglutki brzuszek -wygodnie ci jest siedziec?? bo ja nie moglam siedziec tak jak Ty tutaj... dopiero teraz jak mi sie opuscil to nie czuje tak na zoladku malej ale i tak w rozkroku siedze bo nie moge miec nog zlaczonych bo nie wygodnieeee:no::-(

buziaczek co do siedzenia to nie zawsze jest wygodnie nawet jeśli tak jest to tylko przez godzinkę a póżniej wszystko boli i nie ma innego wyjścia jeśli chce się poczytać co tam u was to trzeba się troszkę pomęczyć

Wooow Pastela! Ale super toż to już nie piłeczka ale piłka do koszykówki :-) ja też zaczełam już 38 tydz. i myślę, że bardziej to już brzuszek nie urośnie. Jutro wkleję swój :tak: może to już ostatnie ich zdjęcia...

reklama
Do góry