reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Dziewczyny wklejajcie swoje brzuszki !
1) 37 tydz.
2) 39 tydz. dzisiaj
3) też dzisiaj 39 tydz.
I jak widać jakąś różnicę? Chyba jednak się nie obniżył :-(
2) 39 tydz. dzisiaj
3) też dzisiaj 39 tydz.
I jak widać jakąś różnicę? Chyba jednak się nie obniżył :-(
Kasiulec81- elegancki brzusio..:-)
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Buziaczek dzięki, ale proszę się zrewanżować jakimiś zdjęciami ;-) co to ma znaczyć,
MAMY, PROSZE POKAZYWAć BRZUSZKI!
Dziewczyny jak któraś z was zauważyła u siebie obniżenie się brzucha to wklejcie jakąś fotę przed i po bo bardzo mnie interesuje na ile jest ta zmiana zauważalna :-).
MAMY, PROSZE POKAZYWAć BRZUSZKI!
Dziewczyny jak któraś z was zauważyła u siebie obniżenie się brzucha to wklejcie jakąś fotę przed i po bo bardzo mnie interesuje na ile jest ta zmiana zauważalna :-).
Patina26
Fanka BB :)
mnie wszycy mowia ze juz mam obnizony ja tez sie czuje troche lzej(co znaczy ze chyba jest nizej) a to przyklady:
to jest wczorajszy a wczesniejsze sa ale mniejsze wiec niewiem czy cos bedzie widac
Zobacz załącznik 43670
to jest wczorajszy a wczesniejsze sa ale mniejsze wiec niewiem czy cos bedzie widac
Zobacz załącznik 43670
Patina26
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 43671 a to jakies zdjecie wczesniejsze
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
mnie wszycy mowia ze juz mam obnizony ja tez sie czuje troche lzej(co znaczy ze chyba jest nizej) a to przyklady:
Zobacz załącznik 43670
No faktycznie, ja po pępku Twoim widzę, że jest nisko
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Patina ładny ten Twój brzusio. Nie widzę u Ciebię ciemnej linii, u mnie jak widać wyżej jest, nad i pod pępkiem :-) no i masz ładny płaski pępek podczas gdy mój cały czas wystaje jak jakaś zatyczka od dmuchanej zabawki
reklama
Kasiulec81- He he ja tez mam taki sam pepek - taki siusiek sie zrobil smiesznie wyglada ..Ja to sie smieje jak Mnie przytula M i dotykamy sie brzuszkami to moj pepuszek wchodzi do jego-laczymy sie . ha ha ha
Ja mam zdjecia gdzie widac jak Mi sie obnizyl brzunio ..ale cos nie moge ich dodac na BB, pisze ze jest jakis blad.
Ja mam zdjecia gdzie widac jak Mi sie obnizyl brzunio ..ale cos nie moge ich dodac na BB, pisze ze jest jakis blad.
Podziel się: