reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

reklama
Dziewczyny wklejajcie swoje brzuszki !

1) 37 tydz.
2) 39 tydz. dzisiaj
3) też dzisiaj 39 tydz.
I jak widać jakąś różnicę? Chyba jednak się nie obniżył :-(

Buziaczek dzięki, ale proszę się zrewanżować jakimiś zdjęciami ;-) co to ma znaczyć,
MAMY, PROSZE POKAZYWAć BRZUSZKI!

Dziewczyny jak któraś z was zauważyła u siebie obniżenie się brzucha to wklejcie jakąś fotę przed i po bo bardzo mnie interesuje na ile jest ta zmiana zauważalna :-).

Patina ładny ten Twój brzusio. Nie widzę u Ciebię ciemnej linii, u mnie jak widać wyżej jest, nad i pod pępkiem :-) no i masz ładny płaski pępek podczas gdy mój cały czas wystaje jak jakaś zatyczka od dmuchanej zabawki :-D

nie no linia jest tylko z boku jej nie widać!
a brzuch obniżył mi sie juz ok dwa tygodnie temu do dziś nic wiec to nie ma na co patrzec!!!!

reklama
Kasiulec81- He he ja tez mam taki sam pepek :-D:-D:-D- taki siusiek sie zrobil:eek::laugh2: smiesznie wyglada ..Ja to sie smieje jak Mnie przytula M i dotykamy sie brzuszkami to moj pepuszek wchodzi do jego-laczymy sie . ha ha ha :-D:-D:-p
Ja mam zdjecia gdzie widac jak Mi sie obnizyl brzunio ..ale cos nie moge ich dodac na BB, pisze ze jest jakis blad.:angry:

Do góry