reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

Wszystkie brzuszki ciążowe są fajne!

Mój mąż martwi się bo on też ma duży brzuch, ale jak siada to jemu się robi "kaloryfer" a mnie nie :-D

A pępek wystaje, no trudno! Tylko nie mam go jak schować pod bluzeczkami, czasami wychodzi :-D

reklama
Anna zdjęcie super:) ciężaróweczka w kąpieli hihi :) zgrabniutki brzuszek(sama bym taki chciała)

Oliwka twój też fajowy, okrąglutki-takie są najlepsze,jest spory fakt ale mój Cię dogania!:)

Mila moje koszule do karmienia mają na dole zakochane osiołki i flamingi :-D. Będziemy bardzo strojnymi mamusiami!!!

A to mój okaz (balon):-p dziś robione

p1000871bz3.jpg

Wygięty koci grzbiecik jest uroczy :)

Marika, nadal uważam, że wcale nie masz wielorybich kształtów. Wieczorem wkleję jakieś moje nowe foty, to sobie zobaczysz ;)

reklama
Do góry