reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

Chyba specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie dupska od tyłu, żeby przeraził Cię mój cellulit jak u starej baby, ale wyślę tylko Tobie na priva ;)

cellulit? łe też mam a masz coś czego ja nie mam?:laugh2::laugh2:;-) bo mi to i kilka diod wyskoczyło na dupsku hehehe dupa w kropki

reklama

A wiec przedstawiam moje skarby:tak:
U gory - 12 tc., ponizej- 19 tc. A calkiem na dole ich mamusia z blizniaczym brzuszkiem w ktorym tymczasowo mieszkaja:laugh2:
Tylko nie pytajcie ktory jest ktory ;-)

Tak kobietki- moje zdjecie zostalo dzis zrobione. Myslicie, ze maly?? Moze dlatego tak wyglada bo jestem dosc wysoka -172 cm i sie tak rozklada.
Ale jest jest:tak: i 12 dodatkowych kilogramow tez:szok: !!

Anulka zdjęcia piękne :-):-):-) No i faktycznie brzusio masz malutki ale może właśnie dlatego że jesteś dość wysoka :-):-):-)

Anulka- zdjęcia fantastyczne. Pewnie nie w Polsce robione :-D, u nas chyba nie ma takiego sprzętu!!!
Brzusio faktycznie malutki. To mój jest większy, a ja bliźniaków się nie spodziewam ;-). A szkoda!

reklama
ANULKA dzieciaczki słodziutkie fajnie ze do nas dolaczylas i zazdroszcze blizniakow tez chcialam ale nie wyszlo...a brzuch to mam chyba nawet wiekszy a noszę jednego szkraba:-)

Do góry