reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

Lejdis & dżentelmen, specjalnie dla Mili (Mila tylko nie oglądaj tego przy jedzeniu, bo może Ci się cofnąć ;-):-)) pasiasto-owcza perwersja ;-):-D:-):

reklama
Ankami ale blada dup...a:szok::laugh2::laugh2::laugh2: ale cholercia za to jaka zgrabna!!!!;-)moja też taka blada albo jeszcze bledsza hihihihi ale kanciata:-(;-)

dziewczyny oglądam foto rewelacja:) super brzuszki i buzie:)
Negri przyznam że wyglądasz super..tak pisałaś o tej wadze ale naprawdę nie wiem gdzie te kilogramy jak na te liczby co podałaś...:confused::confused:;-)

Marika dzięki ale kilogramy są a może to przez to że mam tylko 157 cm :confused: Ale dzisiaj zagonie mężusia to może zrobi mi zdjęcie w całej okazałości :-)

Ankami ale blada dup...a:szok::laugh2::laugh2::laugh2: ale cholercia za to jaka zgrabna!!!!;-)moja też taka blada albo jeszcze bledsza hihihihi ale kanciata:-(;-)

Marika, Ty ściemniaro! ;-) Moja dupa jest blada, bo szlachetna skóra się nie opala :-D;-) Ale zgrabna to na pewno nie jest - Mariusz mówi, że mam dupę jak Kongo. Powiedzmy sobie szczerze - po prostu jest to dupsko. A u Ciebie pewnie zaledwie dupeczka :-)

Ankami pierdzielisz :-p:laugh2: ja tu widzę co innego, a Mariuszowi to w prezencie okulary!!! a dupie spraw stringi i na słonko hihihihi:laugh2::laugh2::laugh2:;-);-);-) a się przekonasz jak szlachetna skóra potrafi się przyrumienić:):tak:;-)

Marika, ja się naprawdę nie mogę wystawiać na słońce. No chyba że chcesz potem czytać historię o tym jak to po długich zmaganiach z rakiem skóry zmarłam w męczarniach ;-):-D Szczerze mówiąc nawet w tropikach nie udało mi się opalić. Chyba specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie dupska od tyłu, żeby przeraził Cię mój cellulit jak u starej baby, ale wyślę tylko Tobie na priva ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję inkubatorków i odwagi:
fasolek - brzusio super, widzę że już pępka Ci brak hihi mój jeszcze jest, ale przyznam że coraz go mniej ;-)

negri - brzusio w sam raz, tylko szkoda że ubrany :-p

magdalenka - cwaniara zrobiła sobie foty z daleka, aby mniej było widać ...:laugh2: żartuję - a lasek masz cudny:-),

Ankami - nie no Twoje fotki są rozbrajające... ale zgrabna jesteś i powabna hehe

Do góry