reklama
Ankami ale blada dup...a ale cholercia za to jaka zgrabna!!!!;-)moja też taka blada albo jeszcze bledsza hihihihi ale kanciata:-(;-)
Marika, Ty ściemniaro! ;-) Moja dupa jest blada, bo szlachetna skóra się nie opala ;-) Ale zgrabna to na pewno nie jest - Mariusz mówi, że mam dupę jak Kongo. Powiedzmy sobie szczerze - po prostu jest to dupsko. A u Ciebie pewnie zaledwie dupeczka :-)
Marika, ja się naprawdę nie mogę wystawiać na słońce. No chyba że chcesz potem czytać historię o tym jak to po długich zmaganiach z rakiem skóry zmarłam w męczarniach ;-) Szczerze mówiąc nawet w tropikach nie udało mi się opalić. Chyba specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie dupska od tyłu, żeby przeraził Cię mój cellulit jak u starej baby, ale wyślę tylko Tobie na priva
reklama
Dziewczyny gratuluję inkubatorków i odwagi:
fasolek - brzusio super, widzę że już pępka Ci brak hihi mój jeszcze jest, ale przyznam że coraz go mniej ;-)
negri - brzusio w sam raz, tylko szkoda że ubrany
magdalenka - cwaniara zrobiła sobie foty z daleka, aby mniej było widać ... żartuję - a lasek masz cudny:-),
Ankami - nie no Twoje fotki są rozbrajające... ale zgrabna jesteś i powabna hehe
fasolek - brzusio super, widzę że już pępka Ci brak hihi mój jeszcze jest, ale przyznam że coraz go mniej ;-)
negri - brzusio w sam raz, tylko szkoda że ubrany
magdalenka - cwaniara zrobiła sobie foty z daleka, aby mniej było widać ... żartuję - a lasek masz cudny:-),
Ankami - nie no Twoje fotki są rozbrajające... ale zgrabna jesteś i powabna hehe
Podziel się: