reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

Ankami -ale rewelacyjna pisaneczka!!! Świetna!! Kto Cię tak urządził hehe?? I kto to teraz umyje?? ;-) Super! Strasznie mi się podoba...zwłaszcza, że za niedługo z tej pisanki kurczątko się wykluje!!!
Chyba namówię mojego na podobne malowanko :-D

Dzięki za miłe słowa, od razu człowiekowi lepiej :tak:

reklama
no wiesz, Anna, ja to na aspekt świąteczno artystyczny zwróciłam uwagę ;-) a mój łobu to oczy od razu nie tam gdzie trzeba ;-)

Żadnych pisanek w tym roku nie robiłam, to postanowiłam wykorzystać jedyną okazję do pomalowania takiego gigantycznego jaja dinozaura ;) Widać przecież, że sama to malowałam, bo potwornie krzywo wyszło. Zmyte już dawno, śladu nie ma. No i gaci też faktycznie nie było (ale to akurat była koncepcja Mariusza ;-):-p) :-D

Takie bez gatek zdjęcia też są fajne. Jak się zrobi już całkiem cieplutko to zamierzam sobie zrobić taką małą, nieprzywoitą sesję gdzieś w trawie hehe. Niekoniecznie bez gaci ale może bez stanika :-D. Wielki brzusio na pierwszym planie oczywiście!!!

reklama
Natlia- ale fajne brzusio! Taki jak piłeczka, a piłeczka zazwyczaj pojawia się przy synkach :-D To napewno ma być Małgosia a nie Jaś??

Do góry