reklama
I
iiwka
Gość
Fotki supcio i zazdroszczę figury po ciąży....:-tak:
Aga1983
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny,ale mi się miło zrobiło:-)Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy;-)
Co do figury zostało mi jeszcze 10 kg po ciąży,ale mam nadzieję,że tak już zostanie. Bo wcześniej ważyłam 41,5 kg
Te uszy królika kupiłam w Tesco są po 5.99(różne kolory)
Pozdrawiam
Co do figury zostało mi jeszcze 10 kg po ciąży,ale mam nadzieję,że tak już zostanie. Bo wcześniej ważyłam 41,5 kg
Te uszy królika kupiłam w Tesco są po 5.99(różne kolory)
Pozdrawiam
julkowa
Agentka 002 :-)
ale fajne babki z was a ten króliczek boski
U mnie nawet 15kg na plusie ale z tego to akurat jestem zadowolona bo też byłam strasznym chudzielcem (50kg przy wzroscie 176cm)
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Marta, my tez na taka patrzylismy zeby kupic.
Aga321, taka hustawke jak ma Marta mozna u nas kupic 2in1 tzn. ze wieszasz do futryny w domu i ona jest wlasnie taka z oparciem, ale rowniez masz do niej niski stelarz ktory mozesz miec na dworzu a pozniej jak dziecko jest starsze przedluzasz ten stelarz poprzez wlozenie rurek no i siedzisko zmieniasz na bez oparcia i wtedy ona sluzy na naprawde bardzo dlugo. A co do tej co wkleilas to buziaczek pisala ze ona jest do 20kg.
Aga1983, Karolinka sliczna a w tych kroliczych uszkach...hmm no ale...mamusia piekna to i corcia tez
Aga321, taka hustawke jak ma Marta mozna u nas kupic 2in1 tzn. ze wieszasz do futryny w domu i ona jest wlasnie taka z oparciem, ale rowniez masz do niej niski stelarz ktory mozesz miec na dworzu a pozniej jak dziecko jest starsze przedluzasz ten stelarz poprzez wlozenie rurek no i siedzisko zmieniasz na bez oparcia i wtedy ona sluzy na naprawde bardzo dlugo. A co do tej co wkleilas to buziaczek pisala ze ona jest do 20kg.
Aga1983, Karolinka sliczna a w tych kroliczych uszkach...hmm no ale...mamusia piekna to i corcia tez
I
iiwka
Gość
Też byłabym zadowolona pozostałościami po ciąży w figurze jak Wy jesteście takie chudzieńkie Ale niestety mnie natura obdarzyła większym wskaźnikiem kg na wadze:----(
julkowa
Agentka 002 :-)
A to nasze nowe ciekawe zajęcie Zobacz załącznik 69630Zobacz załącznik 69631
Na początku zdziwienie i ciekawość a później niezła frajda.Polecamy
My kupiliśmy fajny pistolet do puszczania baniek w Biedronce za 7zł
Na początku zdziwienie i ciekawość a później niezła frajda.Polecamy
My kupiliśmy fajny pistolet do puszczania baniek w Biedronce za 7zł
I
iiwka
Gość
Moja siostra go kupiła(ale nie wiedziałam gdzie) a teraz jak byłam w biedronce to już nie było...:--( My musimy dmuchać i też Małemu się podoba
reklama
Sliczne są te Wasze skarbeczki ja chciałabym pochwalić się swoim Kacperkiem proszę powiedzcie jak wkleić zdjecie Mój maluszek jest tak zajmujący, że mam zwykle tylko chwilkę na podejście do komputera. Więc chciałabym szybko się w tym zorientować Pozdrawiam
Podziel się: