reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Jejku dziewczyny,ale mi się miło zrobiło:-)Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy;-)
Co do figury zostało mi jeszcze 10 kg po ciąży,ale mam nadzieję,że tak już zostanie. Bo wcześniej ważyłam 41,5 kg:szok:
Te uszy królika kupiłam w Tesco są po 5.99(różne kolory)
Pozdrawiam

Marta, my tez na taka patrzylismy zeby kupic.

Aga321, taka hustawke jak ma Marta mozna u nas kupic 2in1 tzn. ze wieszasz do futryny w domu i ona jest wlasnie taka z oparciem, ale rowniez masz do niej niski stelarz ktory mozesz miec na dworzu a pozniej jak dziecko jest starsze przedluzasz ten stelarz poprzez wlozenie rurek no i siedzisko zmieniasz na bez oparcia i wtedy ona sluzy na naprawde bardzo dlugo. A co do tej co wkleilas to buziaczek pisala ze ona jest do 20kg.

Aga1983, Karolinka sliczna a w tych kroliczych uszkach...hmm no ale...mamusia piekna to i corcia tez:)

Też byłabym zadowolona pozostałościami po ciąży w figurze jak Wy jesteście takie chudzieńkie:-D Ale niestety mnie natura obdarzyła większym wskaźnikiem kg na wadze:-:)-:)-:)-(

Moja siostra go kupiła(ale nie wiedziałam gdzie) a teraz jak byłam w biedronce to już nie było...:-:)-( My musimy dmuchać i też Małemu się podoba:-D

reklama
Sliczne są te Wasze skarbeczki ja chciałabym pochwalić się swoim Kacperkiem proszę powiedzcie jak wkleić zdjecie Mój maluszek jest tak zajmujący, że mam zwykle tylko chwilkę na podejście do komputera. Więc chciałabym szybko się w tym zorientować Pozdrawiam:-D

Do góry