reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

leniwy dzidzio????

u mnie dzidzia coś ostatnio spokojnie sobie siedzi,dobrze że te usg już JUTRO !!!!!! i sobie tam zobaczymy co ono porabia :) i trzymajcie kciuki żebym poznała płeć tego bobaska niesfornego ,co to odwraca się dupeczką na dotychczasowych usg :)

reklama
Dzięki dziewczyny.U mnie nic się nie zmieniło jeśli chodzi o ruchy małego i dzwoniłam do gina-powiedział że jesli bedzie 5ruchów na godz to mam przyjechac do niego (no a było ich 18).Jeszcze do tego komp mi padł i korzystam z nieobecnosci brata zeby wam dac znac że jestem jeszcze w domku a nie w szpitalu.

anulka aż 18 ruchów, to się rozruszał :) może usłyszał że będzie musiał iść do doktora jak jest z niego taki leniuszek i dlatego się powyginał dla Ciebie (pewnie pod muzyczkę "wyginam ciało śmiało... " kto wie ten rozumie ;) )
chodu4pv.gif

od paru dni maleńka mało się ruszała a na usg wyszło że tętno ma 140 więc raczej nie trzeba się aż tak bardzo martwić,mam nadzieję że anulko Cię tym pociesze.W ogóle fajnie było widać jak mała kopie kolanem w mój brzuch i nie daje się badać :) i jak łapie rączką stopkę :)

mój dzidziuś to bez kitu jakimś piłkarzem zostanie, tak strasznie kopie, że czasami to nawet boli ;) ..mój mąż by się pewnie ucieszył, bo od dziecka miał do czynienia z piłką (teraz gra tylko rekreacyjnie), a nasz pierwszy synuś w ogóle się piłką nie interesuje, no to może drugi synek... ??? :)

A mój mnie ostatnio kopie z upodobaniem po wąrtobie, boli jak nie wiem co ::)
A poza tym to nie umiem za długo siedzieć przed komputerem bo mnie tez boli, pod prawym żebrem.
A jeszcze 2 m-ce jak ja to wytrzymam :(

madziunia dziwne, bo moja mała też kopie w czasie meczy :) może będzie latała po boisku jako sędzia ;) jest chyba jedna taka kobieta ,prawda? ;)

aniam ale jaki to słodki ból :)

Moja dzidzia też uwielbia kopać wtedy, gdy oglądamy z mężem sport. Mój mąż, którego marzeniem było zostac sportowcem, ma teraz nadzieje, ze syn/córka spełni jego niezrealizowane ambicje.
A kobiet, które sędziują jest już teraz duzo. Bratanica mojego męża jest właśnie sędzią w meczach piłkarskich.

Moje malęnstwo ostatnio coraz więcej bryka, ale ja nadal nie czułam bólu. Jutro mam wizyte, więc zapytam gina, czy to nie jest czasem źle.

karolinko sędzin trochę już jest, ale jest też w końcu piłka nożna kobieca, chociaż pozostawiam bez komentarza jak te panie wyglądają..........no więc Twoja Lenka raczej piłkarką nie będzie (no może sędziną), bo to przecież od razu na zdjęciu widać :laugh: a poza tym pisałaś, że nóżki ma długie, więc jakąś modelką pewnie zostanie :)

reklama
madziunia wiesz ,jeśli odziedziczy mój wzrost to ma szansę zostać modelką :) tak w ogóle dla mnie piłka nożna kobiet to nie jest sport ;) a jaką ty masz przyszłość dla synka ? :)

Do góry