reklama
wmazur1988
Fanka BB :)
Mi położna powiedziała,ze jesli sie zdrowo odżywiam to narazie tylko kwas foliowy żebym brała bo przez wita dla kobiet w ciazy moge mieć nadmiar niektórych składników i moge wymiotować i byc mi niedobrze ale teraz mam konsultacje 26stycznia to wtedy moze juz mi cos przepisze
biapl
Ja Do przyszlego wtorku biore Femibion 1 a od srody zaczynam 13.tydzien i biore Femibion 2 tam juz wszystko jest i kwasik i Dha
MalinowaMarta
U mnie godzina przed śniadaniem 1 tabl euthyrox75 (tarczyca). Do tej pory brałam kwas foliowy, ale wczoraj na wizycie spytałam to mam dojeść do końca opakowanie i już starczy. Moja gin nie jest zwolenniczka sztucznych witamin i mam jeść zdrowo i mieć urozmaicona dietę i nie ma potrzeby by coś łykać. Magnez jedynie jak będę mieć jakieś skurcze np łydek.
MalinowaMarta
Venice euthyrox 2x1/2 tabl? To tyle samo co cała bierzesz ja w jakiś odstępach? Jaka dawka?Jak tam u nas sprawa się ma??
Ja to jak lekoman ....duphaston 3x, euthyrox 2x1/2tabl , magnez 3x1, folik 5mg, jodid 2x1 i żalezo co 2dzien....
MalinowaMarta
Ja przed ciąża brałam 25. A pamiętasz o tym zeby brać rano przed posiłkiem godzinę i popijać mała ilością wody?
reklama