reklama
Witam, ja miałam trochę przejść z lekarzami, początkowo leczyłam się u dr Wasilewskiego, jednak leczenie 1,5 roku i bez efektu, zmieniłam później ja dr Mrugacza 2 miesięce i bedę miała dzidizusia - jestem bardzo szczęsliwa- jednak to było leczenie i polecam dr Mrugacza bardzo mi pomógł, a ciąże moją już chodzę na NFZ do dr Biedryckiego- prowadził ciąże w mojej rodzinie u koleżanek i jestem pewna że mogę mu zaufać. Pozdrawiam wszystkie mamy
e-stera
Fan(ka)
chodzę na NFZ do dr Biedryckiego- prowadził ciąże w mojej rodzinie u koleżanek i jestem pewna że mogę mu zaufać. Pozdrawiam wszystkie mamy
Tez do niego chodizlam i moje koelzanki-godny poelcenia
hej ja moge polecic dr.artura nowaka bardzo dobry lekarz rodzilam w klinice na zamenhofa dobra klinika godna polecenia porod fantastyczny lekarz anastezjolog polozne opieka na 6 z plusem czulam sie tam jak w domku pozdrawiam
Witam, ja miałam trochę przejść z lekarzami, początkowo leczyłam się u dr Wasilewskiego, jednak leczenie 1,5 roku i bez efektu, zmieniłam później ja dr Mrugacza 2 miesięce i bedę miała dzidizusia - jestem bardzo szczęsliwa- jednak to było leczenie i polecam dr Mrugacza bardzo mi pomógł, a ciąże moją już chodzę na NFZ do dr Biedryckiego- prowadził ciąże w mojej rodzinie u koleżanek i jestem pewna że mogę mu zaufać. Pozdrawiam wszystkie mamy
Wasilewski prowadzi mi ciążę. Tak jak na początku byłam zachwuycona podejściem do pacjenta, tak teraz idę z coraz większą niechęcią na każdą wizytę... Nie wiem czym to jest spowodowane; na początku ciąży wszystko mi tłumaczył, wszystko wyjaśniał i czułam się tam kimś. Teraz mało tłumaczy, a na hasło: nie dam rady pracować, bo kręci mi się w głowie i czasami potrafię zasłabnąć w drodze do biura, radykalnie zmienia nastawienie, jakbym była największym leniem na świecie. A to moje pierwsze zwolnienie w ciąży! Przez 7 miesięcy nie brałam w ogóle, bo super się czułam. Dopiero teraz coś mi szwankuje.
monisia1979
Fanka BB :)
Również chodzę do Wasilewskiego i jestem z niego zadowolona,jednak co do jego podejścia przy wypisywaniu L4,to muszę się z Tobą zgodzić,jest coś na rzeczy,nie potrafię tego określić,ale coś w tym jest co piszesz,nataluniuI kompletnie nie wiem,czym to tłumaczyć,przecież jesteśmy w zaawansowanej ciąży i mamy pełne prawo gorzej sie czuć.
Przynajmniej tak mi się wydawało
e-stera
Fan(ka)
Moja kolezanka tez do niego chodzi i wlaśnie tem ma problem ze zwolnieniami, łaske robi ze jej wystawia.Tym bardziej ze jest fryzjerka i ciagle musialby stac, miec rece w gorze, i wdychac cala te chemie.
Również chodzę do Wasilewskiego i jestem z niego zadowolona,jednak co do jego podejścia przy wypisywaniu L4,to muszę się z Tobą zgodzić,jest coś na rzeczy,nie potrafię tego określić,ale coś w tym jest co piszesz,nataluniuI kompletnie nie wiem,czym to tłumaczyć,przecież jesteśmy w zaawansowanej ciąży i mamy pełne prawo gorzej sie czuć.
Teraz mam zwolnienie do 13 września. Mąż przed pracą odwozi mnie do mamy, bo tam zawsze ktoś jest w domu w razie czego. W pracy muszę dużo chodzić po schodach, bo mam biuro na piętrze. I czasami nie dam rady biegać z góry na dół i niektórzy juz nauczyli się, żeby lepiej chodzić do mnie niz mnie wołać. Szef powiedział mi żebym się nie wygłupiała i szła na zwolnienie. Powiedziałam mu, że ze zwolnieniem ciężko teraz, bo lekarz nie chce wystawić. Zrobił wielkie oczy i zapytał czy mój lekarz to nie sadysta. Do tej pory nie przeszły mi zawroty głowy. Obiady przynosi mama albo teściowa bo sama nie dam rady stać przy garach. Wszystkim w domu zajmuje się teraz mąż, bo ja nie jestem w stanie. Jak mi nie przedłuzy zwolnienia, to znowu karetka będzie kursowała co drugi dzień do pracy...
monisia1979
Fanka BB :)
Nataluniu współczuję,ale najważniejsze jest zdrowie dzidziusia,więc nie powinnnaś się krępować,tylko brać kolejne zwolnienie,przecież lepiej być na zwolnieniu,niż później pluć sobie w brodę,że stało się coś Tobie,czy dzidzi...
reklama
Witam!
Kochane polecam z całego serca klinikę BOCIAN na Akademickiej i w niej doktora B.PIETRZYCKIEGO. Super klinika, a lekarz to po prostu anioł a nie człowiek, pomocny, ma ogromną wiedzę, super podejście do pacjentki i co najważniejsze doświadczenie))
Kochane polecam z całego serca klinikę BOCIAN na Akademickiej i w niej doktora B.PIETRZYCKIEGO. Super klinika, a lekarz to po prostu anioł a nie człowiek, pomocny, ma ogromną wiedzę, super podejście do pacjentki i co najważniejsze doświadczenie))
Podziel się: