reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

Witam serdecznie :)
zaczynam obeznawać się z Legionowem, od jakiegoś czasu mieszkam w Jabłonnie. Szczerze mówiąc nikogo nie znam w tych okolichach, przeprowadziliśmy się z południa Polski a pracujemy w W-wie, więc jak juz są znajomi to z W-wy.

Szczerze mówiąc poznam Wasze opinie nt El-Med (bo nt Mediqa juz słyszałam - złe opinie), których lekarzy polecacie? Za niedługo zostane mamusią dlatego szukam dobrego pediatrę/lekarza rodzinnego ...

reklama
Mediq faktycznie jesli chodzi o ginekologów to lipa. Choć słyszałam tez dobre opinie ale ja bym tam nie poszła. eL-med chodziłam tam do muzyczuka i na poczatku jakoś mi się chodziło nie jest najgorszy ale ja zmieniłam lekarza kosztem dalekich dojazdów na karową. Zdenerwował mnie mowiąc ze mam zle wyniki badań i nie wyjasnił co i dlaczego i czym to moze grozić denerwowłam się dlugo ale okazalo się, że jest wszystko dobrze.:-) pediatra jest b dobra w przychodni nr 1 Rusek ma chyba na nazwisko podobno b fajna babka. Co do rodzinnego to nie pamiętam kiedy ost byłam mam kawal drogi od siebie bo ja co prawda tutejsza ale tez po przeprowadzce. I nie wiem.

Witam! Od niedawna mieszkam w Legionowie na ul.Kościuszki.. Sa moze tu jakies mamusie ktore mieszkaja jakos niedaleko i maja chec sie zapoznac, powychodzic razem na jakies spacerki? Jestem mama 6 miesiecznego Marcelka:) Pozdrawiam

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Witam!
Ja także mieszkam w Legionowie - juz od prawie 3 lat :-) na osiedlu Nowy Bukowiec. Mam 2,5 letnią córeczkę Wiktorię, a obecnie oczekujemy drugiego potomka (płci nam jeszcze nieznanej) - termin mamy na 07.03.2010r.
Pozdrawiam serdecznie,
Luiza

Witam!
Ja także mieszkam w Legionowie - juz od prawie 3 lat :-) na osiedlu Nowy Bukowiec. Mam 2,5 letnią córeczkę Wiktorię, a obecnie oczekujemy drugiego potomka (płci nam jeszcze nieznanej) - termin mamy na 07.03.2010r.
Pozdrawiam serdecznie,
Luiza
Ja też mieszkam na Nowym Bukowcu.....od roku.:-)

reklama
Do góry