reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

Mam prawo nie wiedzieć, bo jestem tu w Legionowie od kilku lat. Podobnie nie umiem się przyzwyczaić do nazywania rynku miejskiego parkiem, bo przecież jaki z niego park :-D

reklama
Hej dziewczyny,
Krasnal masz rację, że szumna nazwa, ale widok z okna ładny i dużo lepszy niż kaufland.
Magdalena 25 - nie martw się tym ,że nie wiedziłaś. ja miszkam w Legionowie prawie 30 lat i dopóki nie przeprowadziłam się z bałtyckiej tutaj na Zegrzyńską, nie wiedziałam że coś takiego mamy.

A jak już się odzywacie to może polecicie mi jakiegoś dobrego dentystę dziecięcego. Byłyście już ze swoimi skarbusiami u stomatologa?
Nika ma już dzirkę w dolnym zębie trzonowym i musimy zaplombować, a nie chcę żeby się zraziła.
będę wdzięczna za namiary.

Polecam stomatolog Anitę Serokę przyjmuje w Dent Lux (chyba tak to się nazywa) - na ulicy Wysockiego, okolice stacji Shell. To moja dobra znajoma, ale polecam ją, bo jest fachowcem.
Choć Julek sam jeszcze u niej nie był, to ja wypróbowałam ją na sobie, a do dzieci ma super podejście (poza stomatologią zajmuje się wraz z mężem hipoterapią). Jest cenionym stomatologiem, w Legionowie przyjmuje od niedawna.

Wypytałam się o szczegóły, o co mnie prosiła Woloszki.

Tel. do Dent-Luxu: (22)7848050, 7848150
Ul. Wysockiego 15
Jak pisałam polecam Anitę Serokę. Rozmawiałam z nią i ona szczerze poleca tą klinikę jesli chodzi o dzieci, bo spośród miejsc gdzie pracowała/pracuje mają najniższe ceny dla najmłodszych. Poza tym sprzęt też świetny.
Rano (8-13) jest dodatkowo zniżka 10% na wszystko.
Anita przyjmuje tam w porannych godzinach we wtorki.
Ma rękę i serce do dzieci. A że jest bardzo delikatna, a skuteczna sprawdziłam na sobie.

Dzięki bardzo za informację,
My idziemy w piątek na plombowanie ząbka do stomatolog prywatnie(Dąbrowska, na Handlowej) do której ja chodziłam jak mieszkałam w Legionowie i zobaczymy jak to wyjdzie. Jak nie będzie chciała tam to spróbujemy w Dent-Luxie.

Czesc dziewczyny. Niedlugo zamieszkam w Legionowie na osuedlu Nowy Bukowiec. Poki co budyne sie dopiero buduje i maja go oddac dopiero w styczniu, wiec wprowadze sie pewnie dopiero ok maja. poki co to prawie codziennie jestem w Leg, bo rodzice mojeg P tam mieszkaja(na trzeciej parceli). Spedzam tez w Leg kazdy weekend, smiejemy sie, ze na rancho jezdzimy:-):-):-):-)
Woloszki bedziemy sasiadkami.:-):-):-)
Magdalena ja tez jakos sie nioe moge przytzwyczaic do mowinia park:-):-)

reklama
Do góry