reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

laktacja? kiedy pojawia sie mleko w ciazy?

Hej Dziewczyny!

Mam pytanie odnosnie wydzieliny z piersi w czasie ciazy.U mnie
pojawila sie najpierw na poczatku ciazy(ok 7 tyg) i to tylko z
prawej piersi,zdarzylo sie to moze z 4 razy-rano mialam w tym
miejscu plame na koszuli.Lekarka zbadala piersi i niby wszystko bylo
ok.Potem to przeszlo.Teraz jestem w 16 tygodniu i od paru dni znowu
obserwuje takie jasnozolte plamki(sa tym razem naprawde drobne)na
bieliznie.Z tego co widze,wyciek jest teraz z obydwu piersi,choc z
tej prawej jakby wiecej mimo wszystko.Moje pytanie brzmi,czy ktoras
z Was miala cos takiego na takim etapie ciazy,czy to normalne i czy
moze byc wyciek tylko z jednej piersi? Przepraszam za zawily
post,ale troche mnie to martwi:sorry2:, a do lekarza ide za 2 tyg.

Dziekuje i pozdrawiam:-)

reklama
Witaj ja tez tak mam od 15tc moj gin mowi ze to siara i jest to normalne w ciazy, u niektorych kobiet w ciazy siara produkuje sie wczesniej u niektorych puzniej i nieswiadczy to o niczym zlym!!! pozdrawiam!!

To calkowicie normalne - tak jak juz napisala CZARNULKA :tak:
U mnie w poprzedniej ciazy siara tez pojawilo sie prawie ze na poczatku, teraz poki co nie ma :-p

Hej Dziewczyny!

Mam pytanie odnosnie wydzieliny z piersi w czasie ciazy.U mnie
pojawila sie najpierw na poczatku ciazy(ok 7 tyg) i to tylko z
prawej piersi,zdarzylo sie to moze z 4 razy-rano mialam w tym
miejscu plame na koszuli.Lekarka zbadala piersi i niby wszystko bylo
ok.Potem to przeszlo.Teraz jestem w 16 tygodniu i od paru dni znowu
obserwuje takie jasnozolte plamki(sa tym razem naprawde drobne)na
bieliznie.Z tego co widze,wyciek jest teraz z obydwu piersi,choc z
tej prawej jakby wiecej mimo wszystko.Moje pytanie brzmi,czy ktoras
z Was miala cos takiego na takim etapie ciazy,czy to normalne i czy
moze byc wyciek tylko z jednej piersi? Przepraszam za zawily
post,ale troche mnie to martwi:sorry2:, a do lekarza ide za 2 tyg.

Dziekuje i pozdrawiam:-)
Tak jak kolezanki napisaly wczesniej to jest siara nie ma czym sie martwic, natomiast lekarze mowia zeby nie probowac tego wyciskac ani stymulowac piersi bo potem jest problem po porodzie:tak:

Dziewczyny maja racje nie ma sie czym martwic to całkowicie normalne.Pod koniec ciąży będą częściej pojawiały sie te plamki.Nawet jak urodzisz i przyjdzie do ciebie lekarz zbadać piersi zobaczyć jak z pokarmem to zapyta ci sie właśnie o siarę czy jest czy sie pojawiała.Niczym sie nie martw.

witam od niedawna leci mi cos z jednej piersi podobno to tak zwana siara , kiedy wedlug was powinna sie pojawic ta wydzielina? mi sie pojawila w 18 tygodniu czy to nie zawczesnie?:baffled:

Raczej nie za wczesnie, u niektorych pojawia sie nawet jeszcze wczesniej np. u mojej kolezanki najpierw byla siara z piersi a potem dopiero test ciazaowy:tak: i wyszedl dzidzius:tak:

reklama
Do góry