reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

laktacja? kiedy pojawia sie mleko w ciazy?

Witam!jestem w 14 tygodniu ciąży,od kilku dni swędzą mnie sutki...a dzis zauważyłam,że wydobywa sięz nich cos w postaci płynu...takie slodkawe bo polizałam z ciekowsci:-D nie wiem czy to normalne??to pierwsza moja ciaża i nie wiele wiem na ten temat dlatego pytam Was :tak:pozdrawiam!!!

To na pewno siara, ja też tak szybko zauważyłam że mi sie pojawiła :-) I mi akurat leci cały czas od wtedyc kiedy zaczęła, ale noszę na wszelki wypadek wkładki laktacyjne żeby sobie staników wszystkich nie załatwić i daję radę :-D Poza tym to nie leci ciurkiem tylko małe kropelki i nie cały dzień, najgorzej jest rano i po kąpieli no i w nocy a w dzień tak sobie. Niekiedy nic się nie pojawia. Ale to jak najzupełniej normalne, więc się nie stresuj :-)

reklama
Dokładnie to siara:tak::tak::tak: Mnie w pierwszej ciąży, tez pojawiła sie bardzo wcześnie:tak::tak::tak: Nie masz co się martwić:tak::tak::tak:

tak to normalne. organizm się reguluje. tez tak miałam przy pierwszej ciąży już od 13tc miałam i ciekło tylko z lewej, a potem niby prawa, ale ta lewa została bardziej 'dojna' ;p

reklama
ja się nie mogę już doczekac kiedy przy tej ciąży będę miała mleko. tak sprawdzam i sprawdzam, a tu nic. Ehh... trzeba poczekac, ale jakos tak bardzo na to wyczekuje.:-(

Do góry