reklama
maran-atha
Fanka BB :)
witam i ja... ja zaglądam zawsze tak po południu bo wpierw obowiązki później przyjemności... Ale połozyłam obiad przygotowany wiec weszłam zobaczyć co u Was, ale jak to przy weekendzie cichoooo... przynajmniej nie mam dużo do nadrabiania
Ja dziś mam znowu wolny i tym razem kuchenny dzień Zrobiło się chłodniej i od razu odżyłam. Rano pobiegłam na zakupy, a potem zabrałam się za gotowanie gołąbków. Potem mnie naszło na taką tradycyjną sałatkę warzywną, no i musiałam zrobić, chociaż normalnie to za nią nie przepadam. Teraz już trochę jej zjadłam i od razu lepiej. Teraz jeszcze sprzątnę ten cały bałagan, który przy okazji zrobiłam i reszta soboty wolna
Kasienkadg
A ja dzis wymiotowalam Kurcze mam nadzieje ze to taki jednorazowy wyskok mojego organizmu I to jeszcze rosolem;] I ciagle mysle o jedzeniuuuuu... Jak tak dalej pojdzie to przytyje ze 20kilo I o dziwo ciagnie mnie do slodyczy...Jak nigdy...
Natasza1981
Aktywna w BB
Witam, ja dzisiaj w pracy sobie siedzę. Chciałabym pójść do domu, bo mielismy wczoraj mały remont więc mam trochę układania. Trochę nerwowa ostatnio jestem. Chciałam mężowi trochę pomóc przy malowaniu, to mnie odesłał i powiedział, że jak chce to paznokcie sobie mogę pomalować. Ale się wkurzyłam, co to za hasło. Co ja teraz mam być taka lala co to się tylko do malowania paznokci nadaje. Tylko słyszę nie ruszaj, nie dźwigaj, itd. No dobra mogę siedzieć i patrzeć czy równo na wadze przybieram. Wiem, że trochę marudna jestem, ale gdybym pomogła byłoby szybciej.
polis1010
Leniuszkowa mama
uuuuu jaki tu spokoj....
Natasza dziewczyno uzywaj poki mozesz niedlugo niebedzie czasu sie po tylku poskrobac;-)
Akunia wiem jak sie czujesz mnie tez zawsze wszystko omija i czasami to jest mi strasznie przykro jak dzwonie do domku a mamcia mowi ze gdzies jada albo poprostu sobie siedza i plotkuja.
A ja dzisiaj caly dzien w pracy. Bylam z podopiecznymi w kinie wiec przynajmniej szybko zlecialo. Jutro wolne wiec planuje gdzies wyskoczyc-o ile nudnosci pozwola
Natasza dziewczyno uzywaj poki mozesz niedlugo niebedzie czasu sie po tylku poskrobac;-)
Akunia wiem jak sie czujesz mnie tez zawsze wszystko omija i czasami to jest mi strasznie przykro jak dzwonie do domku a mamcia mowi ze gdzies jada albo poprostu sobie siedza i plotkuja.
A ja dzisiaj caly dzien w pracy. Bylam z podopiecznymi w kinie wiec przynajmniej szybko zlecialo. Jutro wolne wiec planuje gdzies wyskoczyc-o ile nudnosci pozwola
aniaprzemka Ja też jeśli już to biorę apap.... Tez czasem pomaga, dzisiaj nawet w nocy wstawałam bo nie mogłam spac, ale rano i tak głowa bolała. Dopiero teraz nareszcie przeszło. Na weekend jesteśmy u teściowej więc mam wszsytko prawie "pod nos" (teściową mam super)... A czy tobie cos lekarz poradził na te mdłosci i bóle głowy??? Ja ide na wizytę 3.08, jak byłam na ostatniej nie miałam wczesniej takiej migreny więc nie pytałam co stosować, ale może teraz mi coś doradzi.
Chyba dobrze, że nie ma takicj upałów, mozna trochę odetchnąć...
Chyba dobrze, że nie ma takicj upałów, mozna trochę odetchnąć...
Hejka dziewczyny widzę że nie tylko ja mam dużeee zachcianki ;-) Ja muszę się przyznać że mam nietypowe zachcianki bo na mrożone pizze i ciągnie mnie do słodkości jak nigdy I muszę się pochwalić że wreszcie zaczęłam jeść owoce i warzywa bo wcześniej strasznie nie lubiłam a teraz jadła bym tonami:-) Jedyne co mnie męczy to bóle głowy już od 4 dni męczą mnie codziennie.... Ale nie biorę żadnych leków tylko kładę się spać.
strasznie nie mogę się doczekać już wizyty u lekarza jak zobaczę maluszka ale na szczęście czas szybko leci i w środę będzie wszystko wiadomo;-)
strasznie nie mogę się doczekać już wizyty u lekarza jak zobaczę maluszka ale na szczęście czas szybko leci i w środę będzie wszystko wiadomo;-)
reklama
maran-atha
a mnie wszystko wkurza na maksa... dziś już 3 razy opierniczyłam męza... jestem wykonczona psychicznie i potrzebuje urlopuuuuu.... mąż poszedł do pracy na nocke... ryczeć mi sie już chce...
Podziel się: