reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witajcie dziewczyny :-D

coraz większe to Nasze grono. Kasia831 też mam synka z października ale urodzonego rok wcześniej.

Polis1010 czy będzie łatwiej, nie powiedziałabym. Powiem szczerze, że mam obawy jak ogarnę dwójkę dzieci, tym bardziej że synek to istne ADHD ;-)

kasia i polis witajcie :-)
ale tych lutowych dzieciaczkow bedzie ;-) no wkoncu maj to miesiac milosci i zakochanych wiec dlatego tyle dzidziolkow sie szykuje :-D
0002031E.gif

kasia mi tez ten suwaczek nie wchodzil ze dwa dni sie z tym uzeralam...kopiuj ten adres url czy jakos tak i wklej w ramke gdzie ten suwaczek ma byc(nie w ta ramke gdzie wklejasz kod tylka ta duza gdzie sie pokazuje-edytuj sygnature) i dajesz podglad czy tak ma byc potem, zapisz i jest....mam nadzieje ze w miare czytelnie wytlumaczylam

Ostatnia edycja:
o jak fajnie ze ci wskoczyly :-) ale cos czasem jest nie tak z tym forum w sensie ze czasem cos sie wiesza....
wiecie co chyba poznalam przyczyne tych plamien....wczoraj wieczorem i dzis rano podmylam sie tantum rosa....i te plamienia jakby sie zmniejszyly :confused:....a umylam sie tym dlatego ze mnie swedzialo i cos jakby pieklo...ja mam sklonnosci do roznych bakterii(mimo ze bralam juz szczepionki nawet od gina na to dziadostwo)a tantum rosa jest bakteriobojcze i czyt ze mozna sie nim w ciazy umyc...a czytalam tez ze takie plamienia moga byc od jakiejs infekcji....i chyba u mnie tak jest...ale zobaczymy....

reklama
Do góry